“de
Bijzondere bevallingen

Vrouw bevalt met kater maar heeft nooit geweten dat ze zwanger was

Abigail Avery heeft nooit geweten dat ze zwanger was en ging de avond voor de bevalling lekker stappen en Binge drinking met haar vrienden. Toen ze de volgende ochtend wakker werd voelde ze zich niet zo lekker. Ze dacht aan een kater, maar had ook flinke buikpijn. Ze dacht aan een blaasontsteking en ging even liggen. Toen haar vriend thuis kwam was de buikpijn zo hevig dat ze toch maar naar het ziekenhuis is gegaan.

luierkorting op pampers banner

Nooit geweten dat ze zwanger was!

Eenmaal in het ziekenhuis kwam men er al snel achter dat ze zwanger was en dat de bevalling was begonnen. Je kunt je wel voorstellen dat ze schrok van dit nieuws. Abigail had namelijk geen idee dat ze zwanger was, want ze slikte gewoon de pil en werd nog steeds ongesteld, tenminste dat dacht ze. (Ongesteld en toch zwanger).
Tijdens de bevalling waren er wel 15 artsen en verplegers aanwezig want Abigail had een flinke kater van de avond ervoor en leek wel half dronken.

vrouw met kater bevalt van baby zonder weten zwanger nooit geweten dat ze zwanger was

(Foto: Twitter)

Uiteindelijk is de baby pas de volgende dag geboren na 35 weken zwangerschap en woog slechts 2041 gram! De baby werd naar de neonatale intensive care gebracht en daar verder verzorgd.
Dit gebeurde allemaal op 9 januari van dit jaar maar werd pas deze week bekend gemaakt in het nieuws. Je kunt het volledige artikel lezen door op het Twitter bericht te klikken.

lAlles voor je baby banner

Prenatal 3 Kleding mama banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!