wishup banner
Peuter

Video van Sint: Gratis persoonlijke boodschap van Sinterklaas!

Pakjesavond, voor onze kinderen een van de meest magische momenten van het jaar. De spanning is van die snoetjes af te lezen in de weken dat de Sint in het land is. Natuurlijk al bij de intocht, maar ook zeker op pakjesavond zelf. Je kunt deze avond nog specialer maken door een persoonlijke videoboodschap van Sint voor je kinderen te maken. Hoe? Met Video van Sint! Helemaal gratis met deze kortingscodes!

Video van Sint, al 15 jaar een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Dit jaar bestaat Video van Sint 15 jaar en dat mogen wij meevieren. We mogen namelijk een kortingscode weggeven en zelfs enkele lezer blij maken met een gratis video van Sint! Hiermee maak je pakjesavond nog specialer, een onvergetelijke ervaring waar je kinderen nog lang over zullen napraten.

Beleef samen het avontuur van “de Magische stoomtrein”, waarin je kinderen zichzelf vaker tegen zullen komen op het scherm. En dat is natuurlijk niet wat ze verwachten.
Wat is Video van Sint?

logo SintMet Video van Sint kan je zelf een persoonlijke boodschap van Sinterklaas samenstellen voor je kinderen. Per boodschap is er ruimte voor maar liefst 10 personen! Krijg je gasten op pakjesavond of vier je het samen met een ander gezin? Dan kan je dus iedereen aan bod laten komen. Je kunt per persoon 6 onderwerpen kiezen en er is zelfs keuze uit 500 onderwerpen. Zo is er voor iedereen wel een onderwerp wat past bij die persoon, om de boodschap zo persoonlijk en geloofwaardig mogelijk te maken.

De video duurt in totaal 14 minuten. Dat is precies lang genoeg om de aandacht van je kinderen vast te houden, want ze willen natuurlijk het liefst direct de cadeautjes uitpakken.

Waarom kiezen voor een Video van Sint?

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om de buurman op de deur te laten bonzen en de zak met cadeaus op de stoep te laten zetten. Ook kan je een echte Sinterklaas of Pieten op bezoek laten komen. Maar veel kinderen vinden dit eigenlijk heel erg spannend en misschien wel een beetje eng. Natuurlijk wil je dat pakjesavond voor iedereen een feestje is en niet dat je peuter bang is voor Sinterklaas en huilend op de bank zit.

Dan is een boodschap van Sinterklaas op video perfect! Je kunt samen met je kinderen naar de boodschap kijken die echt speciaal voor hen is, ze zien foto’s van zichzelf voorbijkomen en herkennen zich in de onderwerpen. Maar ze hoeven niet met de spanning van een echte Sint in de kamer om te gaan. Perfect voor iedereen dus.

videovansint

Wat krijg je als je een videoboodschap van de Sint bestelt?

Er zijn verschillende samenstellingen van de persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Je kunt hem echt helemaal naar je eigen smaak en wensen invullen. Wat je altijd krijgt te zien is het volgende:

 • de roepnaam van je kindje in het Grote Boek,
 • 2 verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek (optioneel),
 • 3 verschillende foto’s naar keuze, verdeeld over de hele film (optioneel)
 • En Sint verklapt de verstopplek (optioneel).

Dat laatste is natuurlijk superhandig. Zo kan je zelf de cadeaus ergens neerzetten waar de kinderen even niet komen (bijvoorbeeld in de garage, op zolder of waar dan ook) en dit Sinterklaas laten vertellen in de video.

Hoe ontvang je de video?

Als je de hele boodschap hebt samengesteld kan je kiezen uit een download, DVD of voor
het complete pakket. De download is vaak al binnen een uur te bekijken en te downloaden. Dit kan je afspelen op je computer, tablet of telefoon, of streamen naar je televisie. Als je kiest voor een DVD krijg je deze mooi verpakt en verzonden in een witte blanco envelop.

Bij iedere dvd-bestelling ontvang je ook een gesigneerde kaart van Sint en een envelop uit Spanje. Kies je voor het complete pakket? Dan ontvang je naast de download, de DVD + gesigneerde kaart en envelop uit Spanje ook nog een verjaardag video en 5 verhaaltjes voorgelezen door de Sint. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor extra’s zoals 5 sinterklaasliedjes en post van Sint: 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur met een envelop uit Spanje.

Winactie Gratis video van Sint!

logo SintWil jij een gratis kortingscode winnen voor een Video van de Sint, waardoor je 100% korting krijgt en video van de Sint helemaal gratis? Reageer dan hieronder waarom jij deze persoonlijke boodschap graag wilt winnen én door de Facebook post van deze blog Liken én delen.

Bezorg jouw kind een onvergetelijke pakjesavond met een extra persoonlijke boodschap van Sint! Bestel via deze link jouw video boodschap!verzwaringsdeken banner

11 Reacties

 1. Anna Maria
 2. Manon
 3. Priscilla
 4. Betty
 5. Marit
 6. Yvonne Breuer
 7. zo zwanger worden Redactie
 8. Liane Wesseling
 9. Karianne
 10. Wendy
 11. Dorenda
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!