header banner hema
Bevalling

Close-up video van keizersnede bevalling

Heb je ooit wel eens een keizersnede bevalling van dichtbij gezien? Nou dan is dit je kans. Zo vaak kom je dit soort video’s niet tegen maar onlangs werd deze video online gezet en de volgende dag was hij al bijna 800.000 keer bekeken. De reacties op de video zijn wisselend maar het overgrote deel van de kijkers vindt de video van de keizersnede bevalling erg mooi om te zien.
Oordeel zelf. Maar mocht je niet tegen bloed kunnen dan kan je de video misschien maar beter niet kijken. Je vindt deze video van de keizersnede onderaan deze pagina.

disneybanner

Wanneer krijg je een keizersnede bevalling?

Een keizersnede wordt meestal van te voren gepland tenzij het tijdens de bevalling niet goed gaat. De reden voor een keizersnede kan zijn dat je baby in een stuit ligt of dat je bekken te smal is. Er zijn echter meer redenen waarom er voor een keizersnede wordt gekozen en die kan je in een ander artikel over de keizersnede lezen. Daar vind je ook informatie over wat er tijdens zo’n operatie gebeurt.
Er zitten ook nadelen aan een keizersnede, het blijft immers een operatieve ingreep en het herstel na de bevalling duurt langer. Maar soms heb je geen keuze en wordt het een keizersnede bevalling.
keizersnede geboorte
keizersnede bevalling foto

Video van keizersnede bevalling

Onderstaande video laat prachtig zien hoe het eraan toe gaat bij een keizersnede bevalling. De video begint op het moment dat het hoofd van de baby al uit de buik komt. Toen ik de video voor het eerst zag vond ik hem schokkend maar tegelijkertijd ook erg mooi. Ik wil hem jullie niet onthouden vandaar dat ik hem deel op ZoZwanger.

banner winkelpromo

Bekijk de video van deze bijzondere bevalling

Prachtig om te zien hoe de baby zo rustig uit de buik van de moeder gehaald wordt en er eigenlijk heel ontspannen bij ligt.

gelukkige ouders ziekenhuis keizersnede

De gelukkige oudersActuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019