“waterwipes
Blogs

Hoe ziet mijn baby er later uit?


Jouw baby is het enige wat echt helemaal van jullie zelf is. Elke lichaamscel is gemaakt uit jullie genen. Hier heb je geen hulpmiddelen bij nodig gehad. Mega bijzonder toch? En hoewel jullie (en vooral de vrouwen) het helemaal zelf hebben ‘gemaakt’, weet je niet hoe je baby eruit gaat zien. Best vreemd eigenlijk! Ik vraag me geregeld af: hoe ziet mijn baby er later uit?

cheezzbaby banner

Het antwoord op die vraag is vrij lastig te vinden. Maar ik heb nu een website gevonden die een klein puntje van de sluier kan oplichten. Hierdoor weet je straks toch een beetje hoe je baby er later uit ziet. Spannend!

Laat vrienden raden hoe jullie baby eruit ziet met deze leuke babypool!
Uiterlijk baby voorspellen app

Ik kwam een website tegen die je antwoord kan geven op de vraag: hoe ziet mijn baby er later uit. Hoe? Vrij simpel door een foto van jou en je partner te ‘morphen’. Dat wil zeggen dat jullie foto’s worden samengevoegd en hier een baby uitkomt die op jullie lijkt. Echt mega grappig! Op de website kun je een foto van jezelf en die van je partner uploaden om het uiterlijk van je baby te voorspellen.

Heb je nog geen partner of ben je heel benieuwd hoe een baby van jou en Brad Pitt eruit komt te zien? Dan kun je ook je eigen foto ‘morphen’ met die van Brad Pitt. Uiteraard kun je nog voor heel veel andere knappe mannen kiezen, die foto’s staan allemaal al voor je klaar.

zwitsal 50p korting banner

Hoe ziet mijn baby er later uit?

En dan nu de ontknoping van mijn eigen vraag: hoe ziet mijn baby er later uit? Ik heb een foto van mezelf en van mijn man geüpload en ik heb 3 potentiële baby’s ‘gekregen’.

De eerste kreeg ik meteen.

Daarna zag ik dat je nog kon kiezen voor een jongen of meisje. Dat heb ik ook nog gedaan en zo heb ik er 3. Ik moet trouwens eerlijk zeggen: mijn man en ik maken best mooie kindjes! Als mijn baby’s er later zo uit gaan zien ben ik heel tevreden.

benieuwd hoe baby er uit ziet

Als het een jongen wordt!

hoe ziet mijn baby er later uit

Of toch een meisje?

Maar ach, ook al wordt het een combinatie van mijn genen met die van Shrek (die foto kun je namelijk ook nog pakken) dan nog is mijn baby natuurlijk nog steeds de allermooiste.

Hoe ziet jouw baby eruit? Probeer het zelf eens op de website van Morph Thing!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019