Banner webinar dod
Baby

Een gezinsfoto met baby! Het beste moederdagcadeau!

Scroll eens door de foto’s van je telefoon. Hoeveel staan er in en met hoeveel foto’s heb je iets leuks gedaan? Sinds het mobiele tijdperk maken we overal foto’s van. Helaas laten we de meeste foto’s doelloos op onze telefoon of in iCloud staan. Niet nodig, want wat is nou mooier dan een afdruk voor aan de muur? Een prachtige gezinsfoto met baby of kinderen, dat is nog eens een goed moederdagcadeau!

banner moederfiets fietsvoordeel

Gezinsfoto met baby voor aan de muur!

Moederdag staat weer voor de deur. Natuurlijk hebben jouw partner en kinderen helemaal geen duwtje in de rug nodig. Maar mocht je ze toch een kleine tip willen geven… geef eens een hint over leuke gezinsfoto met de baby voor aan de muur! Bij BesteCanvas.nl ben je op de juiste plek voor een geweldig cadeau. En als je gezinsleden er niet aan denken, dan bestel je er toch gewoon een voor jezelf?
gezinsfoto met baby aan muur

Verschillende soorten foto’s en materialen

Er zijn veel verschillende materialen waarop je een foto kunt laten afdrukken. Of je nu gaat voor een canvas of een foto op aluminium, iedereen wil toch graag een gezinsfoto met de baby als pronkstuk in je interieur?

Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschap, zo is aluminium licht maar ook heel stevig. Een foto op acrylglas zorgt voor meer glans en schitterende kleuren. Voor een meer natuurlijke look kan je ook een foto op hout laten afdrukken.

mixpix fotowall

Mixpix fotowand

Kan je niet kiezen uit al jouw babyfoto’s? Ga dan voor mixpix! Mix en match jouw mooiste foto’s in kleinere formaten. Als je een niet al te groot budget hebt, kun je ook kiezen voor een afdruk op fotoplaat. En heb je al genoeg foto’s van de kinderen? Dan kies je toch gewoon voor die prachtige vakantiefoto of voor een mooie afdruk van je huisdier!
bestecanvasnl fotoafdruk huisdier

Bestel een fotoafdruk met korting!

bestecanvasnl korting fotoafdruk baby
Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je zo’n mooie fotoafdruk cadeau krijgt. Daarom een cadeautje van ons voor jou! Met onderstaande kortingscode krijg je 10% korting op alles van BesteCanvas.nl, dus ook op de artikelen die al een bestaande korting hebben!

De korting kan daarmee oplopen tot wel 91%! Voer bij je bestelling de kortingscode ZOZWANGER10 in en shoppen maar! Wist je trouwens dat je ook leuke foto cadeaus kunt bestellen? Bijvoorbeeld een mok of tas met een foto er op. Misschien een leuk Moederdag idee voor oma?

Gun jezelf of een ander dus eens een mooi Moederdag cadeau. Een paar keer scrollen door je telefoon en je kunt waarschijnlijk al niet meer kiezen. Ga je voor een grote afdruk of toch voor meerdere kleintjes? De keuze is aan jou, bij BesteCanvas.nl vind je zeker wat je zoekt voor een prachtige gezinsfoto met de baby voor aan de muur!

Lees ook: Laat de foto’s van je kind niet verloren gaan!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!