sale kleertjes header
Gewichtstoename

Gewicht bij 7 weken zwanger

Kun je je voorstellen dat de oogkleur van die kleine baby in je buik nu al bekend is? Een klein mensje waarvan de buitenwereld waarschijnlijk nog niet eens weet dat hij er aan komt? Het blijft waarschijnlijk een onwerkelijk idee dat er een baby in je groeit. Zeker zolang er aan je eigen buitenkant nog niets te zien is. Maar dit zal niet lang meer duren, wat is normaal voor je gewicht bij 7 weken zwanger?

beste babyfoon bol.com

Gewicht van je baby bij 7 weken zwanger

Je kindje is bijna twee keer zo zwaar als vorige week, zowaar al een halve gram! Ook is je baby inmiddels 1 centimeter groot. Dit kun je vergelijken met een 10 eurocent munt, een honingbij of een jelly bean!
Gewicht moeder bij 7 weken zwanger

Vanaf volgende week ga je waarschijnlijk naar je eerste controle en stap je ook op de weegschaal, Misschien ben je al iets aangekomen, misschien ook nog niet. We gaan altijd uit van gemiddelden, dus je kunt er prima boven of onder zitten, maar gemiddeld komen vrouwen zo’n 1 kilo aan als ze 7 weken zwanger zijn.

startersbox zwitsal banner

Kwaaltjes in week 7

Je broek zal al een stukje strakker zitten en dat is heel normaal. Tijdens een zwangerschap kom je nu eenmaal aan, het is alleen de kunst om zo gezond mogelijk te eten tijdens de zwangerschap. Misschien krijg je juist geen hap door je keel door de misselijkheid, of voel je je helemaal hartstikke ziek. Een van de veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes, waar je er nog veel meer van zult krijgen als je pech hebt.

Gewicht bij 6 weken zwanger Gewicht 8 weken zwangerActuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019