sale kleertjes header
Gewichtstoename

Gewicht bij 8 weken zwanger

Behalve dat je baby zwaarder wordt en zich ontwikkelt, is bij jou het groeien nu ook begonnen. Voor sommige zwangere vrouwen is dat best een ding, dat aankomen in gewicht. Het hoort er bij en het is nodig om je kindje te laten groeien. Maar het is wel verstandig om op te letten met wat je eet. Wat is ‘normaal’ qua gewicht bij 8 weken zwanger?

beste babyfoon bol.com

Gewicht van je baby bij 8 weken zwanger

Was je kindje vorige week nog zo groot al een tien eurocent muntje, deze week is hij behoorlijk gegroeid. Verdubbeld in gewicht zelfs, naar 1 gram! Je baby is nu zo groot als een 2 euro munt, een bosbes of een gummibeertje.
Gewicht moeder bij 8 weken zwanger

Tijdens je eerste moment op de weegschaal bij de verloskundige was je misschien al aangekomen. Het is normaal als je nu 1,5 kilo zwaarder bent dan voor je zwangerschap. Je gewone kleding zit misschien al niet meer lekker, dus de jacht naar een zwangerschapsbroek is geopend! En dat is helemaal niet raar, want je baarmoeder is al zo groot als een sinaasappel!

beste babyfoon bol.com

Kwaaltjes in week 8

Misschien voel je je weer een puber en krijg je ineens allemaal puistjes in je gezicht. Ja hoor, weer zo’n kwaaltje die bij een zwangerschap kan horen. Wil je weten welke kwaaltjes je nog meer kunt verwachten? Dat lees je in het overzicht van zwangerschapskwaaltjes per week.

Gewicht bij 7 weken zwanger Gewicht 9 weken zwangerbanner winkelpromo

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019