blije doos banner
Gewichtstoename

Gewicht bij 26 weken zwanger

Het kan zomaar zijn dat je nu al een kleine danser(es) in je buik hebt. Jouw baby kan namelijk de geluiden van buiten de buik al horen. Het kan dus zo maar zijn dat wanneer jij muziek luistert, je van binnen beweging voelt. Kan jij zelf nog een dansje doen? Of laat je gewicht bij 26 weken zwanger dat niet meer toe?

davitamon mamavitaal banner

Gewicht van de baby bij 26 weken zwanger

Die kleine danser in jouw buik weegt inmiddels gemiddeld zo’n 760 gram en is ruim 35 centimeter lang. Dat is ongeveer net zo groot als een courgette.
Jouw gemiddeld gewicht bij 26 weken zwanger

Je kruipt inmiddels richting de 6 extra kilo’s als je de gemiddelde lijn volgt. Om precies te zijn zal je dan nu 5,8 kilo zijn aangekomen. In het dagelijks leven kan jouw buik nu wel eens in de weg gaan zitten. Bijvoorbeeld als je gaat autorijden met jouw zwangere buik, of als je even snel iets van de vloer wilt pakken.

cheezzbaby banner

Kwaaltjes in week 26 van de zwangerschap

Voelde jij je de laatste weken topfit? Helaas gaat het bij de meeste vrouwen nu weer een beetje bergafwaarts. Maar, bij de meeste vrouwen hè? Daar hoef jij dus niet bij de horen. Vaak word je energie weer iets minder en ben je dus sneller moe. Doe zo af en toe een dutje, als je daar de tijd voor hebt. Heb je last van rugpijn of andere klachten? Misschien kunnen deze tips bij de zwangerschapskwaaltjes per week je helpen.

Gewicht bij 25 weken zwanger Gewicht bij 27 weken zwangernanabeebi luiertas best beoordeeld

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!