header banner hema
Gewichtstoename

Gewicht bij 35 weken zwanger

Net als bij volwassenen weegt de ene baby meer dan de andere. Ook bij jou zal het gewicht bij 35 weken zwanger verschillen van dan dat van je vriendin. Toch is er een gemiddelde gewichtstoename tijdens de zwangerschap en die lees je hier.

prenatal extra korting banner

Gewicht van de baby bij 35 weken zwanger

Zo groot als een welpje is jouw baby inmiddels. Dat is ongeveer 46 centimeter en hij weegt nu bijna 2.400 gram! Jouw kindje gaat nog ongeveer een kilo aankomen voor de geboorte, als hij nog tot de 40e week blijft zitten tenminste.
Jouw gewicht bij 35 weken zwanger

Bij jou gaat het ook het best wel hard, die laatste weken. Veel zwangere vrouwen geven aan in de laatste weken de meeste kilo’s aan te komen. Dit heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat je zwangerschapsverlof is begonnen en je daardoor minder beweegt. Lees hier wat leuke tips om te doen tijdens jouw zwangerschapsverlof.

baby kleertjes banner

Kwaaltjes in week 35 van de zwangerschap

Had je tot nu toe het geluk dat jouw borsten nog niet lek waren? Dan is de kans groot dat dit nu toch nog gaat gebeuren. Ook kan je bloederig slijm in je onderbroek vinden. Dat is helemaal niet vreemd, het kan de bloedprop zijn die is losgelaten. Hierdoor hoeft de bevalling niet meteen te beginnen. Sterker nog, dat kan nog weken duren. Behalve dit zijn er nog veel meer lichamelijke klachten in deze laatste weken waar je last van kunt hebben. Lees ze hier in de zwangerschapskwaaltjes per week.

Gewicht bij 34 weken zwanger Gewicht bij 36 weken zwangerActuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019