luieraanbiedingen header
Gewichtstoename

Gewicht bij 11 weken zwanger

Je baby beweegt al heel veel in je buik en daar merk jij helemaal niets van. Hij heeft nu dan ook nog heel veel ruimte. Maar hoe groter je baby wordt, hoe minder ruimte hij heeft, ondanks het feit dat je buik mee groeit. Wat is het gemiddelde gewicht bij 11 weken zwanger? Je leest het hier.

beste babyfoon bol.com

Gewicht van je baby bij 11 weken zwanger

In een week tijd is je baby weer een centimeter gegroeid. Op dit moment is hij formaatje usb-stick, gelukskoekje of libelle. Hij weegt inmiddels ongeveer 7 gram!

startersbox zwitsal banner

Jouw gewicht bij 11 weken zwanger

Je zult nu weer iets zwaarder zijn dan vorige week. Maar de kans dat je dat niet door hebt is groot, tenzij je thuis iedere dag op de weegschaal gaat staan. Tijdens je controles bij de verloskundige word je gewogen, maar deze controles zijn (zeker in het begin van je zwangerschap) maar om de paar weken. Dan lijkt het dus alsof je heel veel bent aangekomen, terwijl het heel geleidelijk gaat. Gemiddeld zijn vrouwen die 11 weken zwanger zijn ongeveer 1,7 kilo zwaarder geworden.

Kwaaltjes in week 11

Misschien heb je het de hele dag bloedheet en blijf je naar de kraan lopen om water te drinken. Dat je veel dorst hebt tijdens de zwangerschap komt door het extra bloed dat je lichaam aan het rondpompen is. Wil je weten wat je naast die hittegolven nog meer kunt verwachten en wat je er aan kunt doen? Lees dan meer over de zwangerschapskwaaltjes per week.

Gewicht bij 10 weken zwanger Gewicht bij 12 weken zwangerbanner autogordel zwangere vrouwen

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!