bannerbolsale
Borstvoeding

Filmpje dat laat zien hoe borstvoeding geven echt is!

Als je van plan bent om borstvoeding te gaan geven is er een heleboel informatie te vinden. De meeste boeken en folders geven een rooskleurige kijk op het geven van borstvoeding. En als alles goed loopt, is het ook geweldig. Maar er is ook een filmpje dat laat zien hoe borstvoeding geven echt is! Niet altijd even gemakkelijk dus.

beste babyfles banner

Borstvoeding geven, rozengeur en maneschijn?

Over borstvoeding is al heel veel gezegd en geschreven. Maar, ook gefilmd! Borstvoeding geven kan prachtig zijn. Het is een intiem moment tussen jou en je kindje. Toch is het niet altijd gemakkelijk. Tepelkloven, moeite met aanhappen, borstontsteking, de vele voedingen waarvan je zelf ook heel moe kunt worden. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn om jouw baby zelf te voeden.

beste babyfles banner

Realistische commercial van Frida Mom

In deze commercial “Stream of Lactation” van Frida Mom krijg je een echt realistisch beeld van hoe het nu echt is om borstvoeding te geven aan jouw baby. Dat je heel onzeker kunt zijn over of je het allemaal wel goed doet.

Borstvoeding geven kan soms heel eenzaam voelen, zeker als je twijfelt over alles wat je doet. Tel daarbij op dat je de eerste maanden waarschijnlijk hartstikke moe bent en jouw hormonen nog steeds met je op de loop gaan. Dan kan je best een beetje steun gebruiken.


Kijken dus, een prachtig filmpje dat laat zien hoe borstvoeding geven echt is. Maar hoe bizar is het dan dat juist deze video werd gecensureerd door Facebook en in Amerika niet op televisie mocht? Net als een andere commercial van Frida Mom, die niet mocht worden uitgezonden tijdens de Oscar uitreiking.
Dat was deze video dus:


Alles voor moeder en kind banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019