“de
Borstvoeding

De brelfie! Zo maak je prachtige borstvoeding foto’s!

Ken je deze populaire trend al? Een brelfie maken en posten op social media? Een brelfie is een selfie die je maakt terwijl je borstvoeding geeft. Met je kind en een stuk van je borst er dus ook op. Taboe? Nee joh! Dat is juist het doel. Vrouwen over de hele wereld staan op (of maken een foto) om het taboe van borstvoeding geven in het openbaar op te heffen. Meer weten? Ik laat je zien hoe je de mooiste brelfie kunt maken die lijkt op een waar kunstwerk!

beste babyfles banner

Wat is een brelfie?

Een brelfie is een foto waarop de moeder borstvoeding geeft aan het kindje. Voorheen werd dit nooit zo gedeeld en moest je de borstvoeding maar achter gesloten deuren geven. Hier hadden een paar vrouwen genoeg van en ze besloten deze prachtige foto’s juist te delen op Twitter en Instagram met #brelfie.

Want wat je er ook van vindt, borstvoeding geven is iets wonderlijks en beeldschoon. Dat hoef je toch niet te verbergen? Tevens kun je natuurlijk heel smaakvol foto’s maken waarbij de borst amper te zien is. Als je op het strand loopt in een sexy bikini laat je meer van jezelf zien!

brelfie borstvoeding geven selfievia PicsArt
De mooiste brelfie foto’s

Je kunt zelf een prachtige brelfie maken, maar je kunt jouw foto’s ook naar een nog hoger level tillen. Er is namelijk een nieuwe app waarmee je jouw borstvoedingsfoto’s eruit kunt laten zien als een prachtig schilderij. De app heeft diverse filters die werkelijk schilderachtige beelden opleveren. Het is echt de moeite waard om eens te kijken. Mocht je het een beetje eng vinden om jouw brelfie te plaatsen, als je er een filter overheen zet, dan zijn de details onherkenbaar en sta je minder ‘met je borst bloot’. De app heet PicsArt.

brelfie #brelfietreeoflife #normalizebreastfeeding #treeoflife via PicsArt

Je kunt de app trouwens ook gebruiken om je zwangere buik waanzinnig mooi in beeld te brengen of jouw voedingsmoment met de fles vast te leggen.

beste babyfoon bol.com

Brelfie tree of life

Via de PicsArt app kun je jouw foto een extra spirituele lading geven door de tree of life toe te voegen aan jouw brelfie. Tree of life betekent ‘levensboom’ of ´boom van leven´. Het staat voor vruchtbaarheid en de spirituele verbinding tussen levende wezens. Het symbool van de tree of life wordt nu gebruikt om de normalisatie van borstvoeding geven te promoten.

Als je erover nadenkt klopt het ook precies. Een moeder die haar pasgeboren kindje voedt vormt de wortels van de boom. Het kindje dat drinkt en groeit vormt de takken met bladeren en bloesem. Het gedeelte van de boom dat dus ook groeit.

Super mooi toch? Dan wil je dat toch ook delen met iedereen? Ik krijg hier echt warme oergevoelens van en vind het jammer dat ik nooit een brelfie heb gemaakt. Maar hé, als het me gegund is, kan ik bij nummer twee helemaal los gaan.

Heb jij ooit een brelfie gemaakt, of wil je er nu ook één maken? Laat je me jouw prachtige brelfie zien? Ben echt super benieuwd!

#treeoflife #brelfie via PicsArt

Zo maak je jouw tree of life brelfie!

Ook een brelfie maken met een tree of life? Je kunt het doen in een paar eenvoudige stappen:

  1. Maak een brelfie
  2. Download de PicsArt app en creëer een account
  3. Ga naar effects. Hier kun je een filter kiezen. Mooie filters zijn bijvoorbeeld Rainbow, Midnight, Galaxy, Rose Quarts of Haze.

Je hebt nu een filter over je foto heen, je kunt het zo laten of je voegt nog de tree of life toe.

  1. Ga naar Sticker.
  2. Zoek de sticker tree of life.
  3. Kies voor de 3-day-free-trial (ja, anders moet je betalen).
  4. Vervolgens kies je voor de boom die jij het mooiste vindt.
  5. Pas het formaat van de boom aan zodat het mooi past op jouw brelfie. Het mooiste is om de wortels van de boom over je borst te plaatsen en de kruin in het mondje of hoofdje van je baby.
  6. Als je wilt kan je nog de transparantie van de boom aanpassen. Dit heet de opacity.
  7. Je bent klaar en hebt een prachtige foto die het zeker waard is om uit te vergroten en op canvas af te laten drukken.

#freetoedit #brelfie #breastfeedingisbeautifulvia PicsArt

Kijk voor meer inspiratie op picart.com voor de prachtigste borstvoeding foto’sActuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!