“babydeals
Baby

Baby’s en honden gaan heel goed samen!

Baby’s en huisdieren gaan vaak prima samen. Met name baby’s en honden kunnen al helemaal goed met elkaar over weg. Ongeacht het ras, het is net alsof de hond aanvoelt dat er iets bijzonders is met dit mini mens.
Hoe vaak hoor je niet de grappige verhalen of zie je de meest bijzondere foto’s en filmpjes van een hond met een baby voorbij komen.

luierkorting op pampers banner

Baby en hond onafscheidelijk!

Onderstaande video is dus zo’n bijzonder filmpje van een baby met twee honden, grote honden. Het filmpje is op Facebook geplaatst door “The Dodo” en is nu al bijna 42 miljoen keer bekeken. Aandoenlijke beelden van twee honden en hun liefde voor een baby. Kijk en geniet!

Baby’s en honden laten wennen aan elkaar

Als je baby net geboren is is het belangrijk om de hond er direct bij te betrekken. Je wilt voorkomen dat de hond jaloers wordt. Hond en baby gaan prima samen, want vaak voelen honden prima aan wat voor iets bijzonders zo’n mini mens nou eigenlijk is.

De hond moet zeker wennen aan de nieuwe situatie en om ongewenst gedrag te voorkomen moet je altijd in de buurt zijn zodat je an ingrijpen als er wat gebeurt. Zeker als de baby al wat groter is is het toch oppassen, ook bij kleine honden. Zelf weet je precies wat het karakter is van jouw hond en kan je zelf goed inschatten wat je wel en niet moet doen met baby’s en honden.
Wees altijd voorzichtig en laat je peuter liever niet de hond omhelzen, op hem hangen of aan zijn staart of oren trekken.

Hond voorstellen aan baby video

Nu we het toch over filmpjes hebben, wat dacht je van deze waarin een husky en een pasgeboren baby aan elkaar worden voorgesteld. Misschien heb je dit filmpje onlangs voorbij zien komen op de Zo Zwanger Facebook pagina, maar mocht je hem gemist hebben? Echt te leuk! Zo kan het dus ook, je hond voorstellen aan baby.

Kijk hier voor nog meer video’s over baby’s en zwangerschap

(Bron: Video: The Dodo Picture: Screenshot video. Instagram Frametheweim)

de beste drogisterij aanbiedingen banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019