“header
Beste babyproducten

Babybjörn Harmony: Je baby dichtbij en toch je handen vrij!

Als moeder heb je het druk. De zorg voor je kindje(s), het netjes houden van je huis, stapels was en er moet ook nog gewerkt worden. En op de tijdstippen dat jij echt even twee handen nodig hebt, wil jouw baby niets liever dan dicht bij je zijn. Hoe los je dat op? Juist, met een draagzak. Babybjörn bestaat dit jaar 60 jaar en lanceert een prachtige nieuwe draagzak, de Babybjörn Harmony met extra draagcomfort voor baby én moeder! Ik mocht hem voor jullie testen!

hema rompers

Wat zijn de voordelen van het dragen van de baby?

Hele kleine baby’s hebben veel behoefte aan huid op huidcontact. Na maanden veilig in jouw buik te hebben gezeten zijn ze nu ineens ‘alleen’. Geen geschommel meer, niet meer het geluid van je hartslag horen en de warmte van het vruchtwater. Jouw kleine baby is helemaal niet gewend om stil te liggen. Daarom slapen baby’s vaak ook beter in een rijdende kinderwagen, of onderweg in de auto.

De baby dragen in een draagzak is daarom ideaal. Je kindje voelt zich veilig, zo dicht tegen je aan. Hij kan je hartslag horen, je warmte voelen en jouw geur ruiken. Precies wat hij nodig heeft!

Ondertussen heb jij bewegingsvrijheid en je handen vrij. Zo kan je nog even dat wasje opvouwen, of gewoon lekker wandelen in het park. Met je kindje in een draagzak, kan je naar plaatsen die met een kinderwagen niet handig zijn, zoals het bos of naar het strand. En wist je dat kindjes die gedragen worden minder vaak huilen?
manieren om je kindje in draagzak te dragen

Manieren om je kindje te dragen in een draagzak

Er zijn heel veel verschillende draagzakken op de markt, maar als je gaat dragen is het belangrijk om je kindje op een ergonomische manier te dragen. Dit houdt in dat je baby in de juiste houding zit. Naarmate jouw baby groter wordt, kan je deze houding aanpassen.

Een pasgeboren baby draag je altijd met het gezichtje naar je toe. Het is belangrijk dat de heupjes in de juiste hoek zitten, dit is comfortabeler maar ook beter voor de houding van de baby. Als je kindje groter wordt en de wereld wil zien, kan je hem ook met het gezicht van je af dragen. En wordt de baby nog groter? Dan verhuist hij naar je rug. Wat voor jou ook fijner is als je langere afstanden wilt afleggen.
draagzak op het strand van ameland

De nieuwste draagzak; de Babybjörn Harmony!

Een van de meest bekende fabrikanten van draagzakken is toch wel Babybjörn. Zij lanceerden deze maand hun allernieuwste draagzak, de Harmony.
babybjorn harmony draagzak
Babybjörn wil het ons als ouders makkelijker maken. Ze weten dat het ouderschap ups en downs kent en dat het niet altijd fijn is om een ouder te zijn. Met het gebruik van een draagzak kan je het jezelf dus wel gemakkelijker maken als je druk bent en even twee handen nodig hebt.

Deze nieuwe Harmony draagzak is gemaakt van een heerlijk luchtige en zachte stof en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Met het kliksysteem kan je gemakkelijk je kindje in en uit de draagzak halen. Doordat het een enorm gebruiksvriendelijk product is, houd je tijd over voor andere dingen. reddot award

Deze nieuwste draagzak van babybjorn is zelfs in de prijzen gevallen en heeft een Reddot award gewonnen voor het doordachte en innovatieve ontwerp!

babybjorn harmony draagzak ervaring

Mijn ervaring met de Babybjörn Harmony draagzak

Ik mocht deze Babybjörn Harmony draagzak testen en nam hem mee naar Ameland. Heel fijn om op het strand te kunnen lopen en spelen met onze oudste dochter zonder een wandelwagen met dreumes erin achterstevoren door het zand te moeten trekken.

Ik ben erg enthousiast! Want deze draagzak is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar hij is ook gemaakt van een hele fijne stof die zacht aanvoelt en heel luchtig is, ook met het warme weer van de afgelopen weken.
harmony draagzak review
Alles wat het jou als ouder gemakkelijk kan maken is welkom, dus zeker zo’n fijne draagzak. Dat is dan ook een van de missies van Babybjörn, ervoor zorgen dat het ouderschap iets gemakkelijker en harmonieuzer wordt. Want als je kindje blij is ben jij het ook toch?

De Babybjörn Harmony draagzak kan je gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje ongeveer 15 kilo weegt (en dan ongeveer 3 jaar oud is). Het is dus echt een duurzaam product voor de eerste kinderjaren.

Dit artikel is een betaalde samenwerking met Babybjörn.

prenatal banner weekaanbiedingen

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!