“deonlinedrogist
Mamma

8 dingen die elke meisjes mama herkent!

8 Dingen die elke meisjes mama herkent. Ik weet het zeker! Want ben je een meisjes mama of verwacht je een meisje? Lees dan hier wat je bij het opvoeden van meisjes en het leven met meisjes allemaal kunt verwachten dankzij het typisch meiden gedrag.

iedere moeder met een dochter herkent

8 dingen die elke meisjes mama herkent!

  1. Je koopt al snel veel te veel spullen en kleertjes. Het aanbod voor meisjes is namelijk vele malen groter en daarnaast kun je ook nog eens losgaan met speldjes, armbandjes, kettinkjes, tasjes en ga maar door.
  2. Kleding mama About you SALE banner
  3. Je dochter heeft een sterke voorkeur voor hetgeen ze aan doet. Soms krijg je haar met geen mogelijkheid in een bepaald kledingstuk, maar wil ze per se haar regenboog shirtje aan terwijl het buiten 2 graden is of haar winterjurk terwijl het juist 25 graden is.
  4. Ze heeft de neiging van alles te verzamelen. Van elastiekjes tot gummen, bloemblaadjes of haarclips.
  5. Ze heeft al veel te vroeg interesse in jongens. In ieder geval: naar jouw zin. Al heel vroeg kan ze verliefd zijn en giechelen als ze een leuke jongen ziet.
  6. Fietsenwinkel mamafiets banner
  7. Haar haren doen is soms echt een strijd. Ze wil het bijvoorbeeld niet in een staartje en laat alles standaard voor haar gezicht hangen of het zit om het uur weer in de klit.
  8. Je meisje zal al vroeg de oren van je hoofd kletsen!
  9. Meisjes zijn heel zorgvuldig met hun spulletjes (meestal dan). Veel zorgvuldiger dan jongens die de neiging hebben om alles kapot te maken.
  10. Ze imiteert haar moeder maar wat graag. Wat jij doet, wil ze ook doen zoals make-up en nagellak opdoen en helpen schoonmaken. Let hier tijdens het opvoeden van meisjes wel goed op, want voor je het weet heeft ze de kast met schoonmaakspullen gevonden! Daarnaast is het ook belangrijk om duidelijke grenzen te stellen qua make-up en andere cosmetica.

kenmerken typisch meiden gedrag

Heb jij dochters en nog meer leuke weetjes of ervaringen met typisch meiden gedrag die zeker niet mogen ontbreken? Laat het ons weten!

Lees ook: Ik lijk steeds meer op jou!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

Reageer

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!