“waterwipes
Zwangerschap

Zo kies je jouw ideale zwangerschapsbh!

Zwanger zijn is een van de meest opwindende tijden in het leven van een vrouw. Maar terwijl je lichaam zich voorbereidt op het wonder van nieuw leven, kan het soms een uitdaging zijn om de comfortabele kleding te vinden die deze veranderingen bijhoudt. Vooral als het gaat om bh’s. Want waarom is het zo belangrijk om de ideale zwangerschapsbh te kiezen en wanneer kan je dit het beste doen? Hoe kan de Feelou® zwangerschapsbh jou helpen om je comfortabel en ondersteund te voelen tijdens deze bijzondere tijd?

startersbox zwitsal banner

Waarom heb je een zwangerschapsbh nodig?

Zwangerschap brengt veel veranderingen met zich mee. Een van de meest opvallende is hoe jouw borsten zich ontwikkelen en veranderen. Je kunt merken dat je gewone bh’s strakker zitten of minder comfortabel worden. Jouw borsten kunnen zwaarder worden en meer ondersteuning nodig hebben dan je gewend bent. En dat is waar de zwangerschapsbh goed van pas komt.

Een goede meegroeibh is ontworpen om meer ondersteuning en comfort te bieden dan een standaard bh. Hij is speciaal ontworpen om mee te groeien met jouw veranderende lichaam, zodat jij altijd comfortabel en supported je dag door kunt.
Wanneer is de juiste tijd om een zwangerschapsbh te kopen?

Als je merkt dat jouw borsten zijn gegroeid en je bh’s niet meer goed zitten, dan is het tijd om na te denken over het kopen van een goede en fijne zwangerschapsbh. Het is belangrijk dat de bh met je mee kan groeien, omdat jouw borsten nog meer zullen veranderen naarmate je zwangerschap vordert.

Vaak gebeurt dit rond de 12e tot 14e week van de zwangerschap. Maar het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat sommige vrouwen al eerder of later de overstap maken naar een zwangerschapsbh.

De ideale zwangerschapsbh is comfortabel, ademend en ondersteunend!

Bij Feelou begrijpen ze dat comfort tijdens de zwangerschap van het grootste belang is. Dat is waarom ze bij Feelou® deze ideale zwangerschapsbh hebben ontwikkeld.

Deze bh is gemaakt van zachte, natuurlijke materialen die ademend zijn voor je huid. De verstelbare band onder de buste en de verstelbare schouderbandjes aan de voorkant zorgen ervoor dat de bh altijd goed aansluit op jouw veranderende lichaam.

Het mooiste van alles? De Feelou® zwangerschapsbh is niet alleen ontworpen voor de zwangerschap, maar kan ook gebruikt worden als voedingsbh. Hij ondersteunt je dus niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens de kraamtijd en daarna. Hoe fijn is dat? Want dit betekent minder stress en minder uitgaven aan steeds nieuwe bh’s.

nutricia actie banner

Zwanger zijn is een speciale tijd in je leven. Maar terwijl jouw lichaam verandert en groeit, is het belangrijk om je comfortabel en ondersteund te voelen. Met de ideale zwangerschapsbh kan je de ondersteuning en het comfort krijgen die je nodig hebt! En dat terwijl je er nog steeds geweldig uitziet.

Wees lief voor jezelf én je borsten tijdens deze speciale tijd in je leven. Kies voor comfort en gemak en jouw lichaam zal je dankbaar zijn! Bestel jouw Feelou zwangerschapsbh vandaag nog online en maak je zwangerschap een stuk comfortabeler!banner autogordel zwangere vrouwen

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019