sale kleertjes header
Mamma

Wat moeders echt willen hebben voor kerst!

De tijd van kerstcadeautjes kopen is weer aangebroken. De kerstbomen zijn weer versierd, de plannen zijn gemaakt. Kerstmenu’s zijn verzonnen en boodschappen besteld. Maar weten de vaders eigenlijk wel wat de moeders echt graag zouden willen hebben voor kerst?

beste babyfoon bol.com

10 Dingen die moeders echt willen voor kerst!

Let op vaders, jullie hoeven niet naar de juwelier voor een duur blinkend cadeau (mag wel, uiteraard). Wij moeders zijn echt niet zo moeilijk en veeleisend als jullie denken. Sterker nog, we nemen eigenlijk al genoegen met hele kleine dingen!
 1. Een schone auto

  Auto’s en kinderen. Dat wordt uiteindelijk gewoon een zwijnenstal. Vastgeplakte snoepjes, lege pakjes drinken, papiertjes van de koekjes. Kapotte speelgoedjes die onder stoelen belanden en overal knutselwerkjes die mee terug komen van de kinderopvang.

  Om nog maar te zwijgen over al die uitgedroogde toetenpoetsers die je tussen alle stoelen vindt. En alle kruimels in de autostoeltjes. Hoe fijn zou het zijn om in een schone, opgeruimde auto te kunnen stappen?

 2. kleertjes sale 70
 3. Rustig eten

  Je gaat aan tafel zitten, achter een bord warm eten en je kunt dit gewoon helemaal leeg eten. Zonder dat je wordt onderbroken, terwijl je eten nog warm is. Hoe klinkt dat?

  Geen kinderen die zeuren dat het te pittig, flauw, heet, koud, hard of zacht is. Niemand die het niet lust, zijn drinkbeker om gooit of moet plassen. Gewoon, zitten en eten. Simpel, toch?

 4. Een uur nutteloos scrollen

  Je kinderen zijn aan het spelen en je pakt even je telefoon. Nog voor je Facebook hebt geopend klinkt het al naast je “mama, zien?” “Waar kijk je naar mam, mag ik ook eens kijken?” Kan je het je voorstellen om een uur door je telefoon te mogen scrollen, zonder dat iemand met je mee wil gluren. Of zonder dat je zelf denkt dat het eigenlijk zonde van je tijd is?

 5. Niet hoeven poetsen!

  Geen handen, tanden, gezichtjes en billen. Geen plakkerige tafels, omgevallen bekers, vieze handafdrukken op de koelkast. Gewoon even niet.

 6. Acht uur onafgebroken slapen

  Waarschijnlijk is de enige manier om dit te realiseren een hotel boeken. Of uit logeren gaan. Want (sorry mannen), met je partner naast je ben je nog diegene die op staat. Ook als je al minuten langer hebt gewacht in de hoop dat hij het dan zou horen.

 7. Lees ook: Waarom worden mannen niet wakker van een huilende baby?

  dingen die moeders echt willen

 8. Een nieuwe gezinsfoto

  Het blijft een geweldig portret, die ene familiefoto die aan de wand hangt. Alleen jammer dat er twee kinderen missen. Die inmiddels al kunnen fietsen!

 9. Een dag niet als ‘ding’ gebruikt worden

  En met ding bedoelen we dan springkussen, kapstok, zakdoek of klimrek. Mama heeft ook gevoel!

 10. Douchen, zonder onderbrekingen!

  Of een uur in bad. Met de deur op slot en oordoppen in. Geen kinderen die ondertussen even binnenkomen om te plassen (of erger). En ook geen “gemama” door de deur heen.

 11. Een dag geen gemama

  Ken je dat drankspelletje waarbij je iedere keer als je “mama” hoort een slok wijn neemt? Nou, dat zou bij de meeste van ons niet goed aflopen denk ik. Hoe zou het zijn als je een hele dag geen gemama hoort? Lees deze tips als jouw baby gaat logeren!

 12. Alle vragen door mogen sturen naar papa!

  Maar dan ook alle vragen. Van “mama, wil je dit openmaken?” en “mama, waar is mijn roze linkersok” en “mama, waarom is de lucht blauw” tot “wil je mijn billen afvegen?”. Een antwoord: VRAAG PAPA MAAR!

Zo zie je maar vaders, dit willen wij moeders graag voor kerst. Je hoeft niet naar de winkel voor een luxe cadeau. Zoveel vragen we helemaal niet. Doe er je voordeel mee 😉

Lees ook: Vlechtjes maken voor beginners! Tips voor vaders!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!