“header
Kraamtijd

Tip: Origineel kraamcadeau met naam

Het is altijd weer een beetje lastig, een leuk en origineel kraamcadeau geven. Knuffels of kleding geven zijn erg populair, maar dan loop je altijd het risico dat de ouders er al 10 hebben of ze vinden de kleertjes niet leuk. Wat dan? Een cadeaubon? Altijd goed, maar wel erg saai. Wil je echt iets leuks geven wat altijd een succes is? Geef dan een origineel kraamcadeau met naam! Dat is uniek, bijzonder en vinden de ouders ongeveer altijd leuk. Ik vond het in ieder geval super leuk toen een tante van mij hiermee kwam aanzetten!
geboorte cadeau atelier porci

Waarom een origineel kraamcadeau met naam?

Een paar maanden geleden ben ik bevallen van mijn dochter en ondertussen al overladen met kraamcadeaus. De box, het bedje en de vensterbanken liggen vol met knuffels en in de kast hangen diverse kleertjes die ik heb gekregen. Ik ben daar heel dankbaar voor, maar soms is het ook gewoon te veel.

Hét geboorte cadeau waar ik heel enthousiast van werd, was van mijn tante. Zij had een origineel kraamcadeau met naam voor ons meisje. Zo kwam ze aanzetten met een bordje en bekertje met de naam van mijn dochter. De letters waren in dezelfde stijl als ons geboortekaartje. Super schattig en waanzinnig leuk! Zoiets had ik nog niet gekregen en welk kind wil er nu niet van zijn of haar eigen bordje eten?! Wat extra leuk is aan een kraamcadeau met naam is dat het altijd persoonlijk is, tijdloos (echt iets om te bewaren voor later) en uniek. Gegarandeerd succes!

Inspiratie nodig? 15 Tips: Wat koop je voor een pasgeboren baby?

Origineel kraamcadeau met naam bestellen

Wil jij ook een leuk en blijvend cadeau geven, bestel dan ook een origineel baby cadeau met naam, bijvoorbeeld bij Atelier Porci. Hier kan je prachtig handgeschilderde porseleinen cadeaus bestellen met de naam van de kleine spruit. Denk aan een leuke mok, papbakje, geboortebordje of kies voor een 2-delige of 3-delige set. Je mag zelf uitkiezen wat je op het porselein gaat zetten. Denk bijvoorbeeld aan de geboortedatum of misschien een mooie spreuk of een tekst van het geboortekaartje.
origineel kraamcadeau met naam atelier porci
Verder kan je ook afbeeldingen laten schilderen of subtiele tekens. Wat je ook bedenkt: kies iets wat echt bij de ouders of het kind past en ga niet voor iets wat jijzelf heel mooi vindt. Hoe meer je jezelf inleeft in de ander, hoe unieker en persoonlijker je kraamcadeau wordt. En dat is natuurlijk nou net de bedoeling!

Uniek geboorte cadeau in stijl

Naast een origineel kraamcadeau met naam, kan je bij Atelier Porci ook een mooi geboorte cadeau bestellen die je helemaal personaliseert. Hoe bijzonder is het niet als je een mok, bordje, papbakje of een set geeft die zijn geïnspireerd op het geboortekaartje? Dat moet wel een succes worden, want een geboortekaartje is dé inspiratiebron om iets te personaliseren dat perfect bij de stijl van de ouders past. Tevens vormt het meteen een geweldige eenheid. Fantastisch toch?
baby cadeau met naam atelierporci
Natuurlijk hoef je niet het geboortekaartje te gebruiken als inspiratie, misschien heb je zelf wel andere leuke ideeën die perfect passen op jouw geboorte cadeau. Zolang je goed jouw wensen aangeeft is heel veel mogelijk!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!