“babydeals
Peuter

De leukste kinderboeken voor de allerkleinsten!

Voorlezen is belangrijk en leuk. Maar helaas doen we het steeds minder. We zijn druk met van alles en pakken al snel een scherm om onze kinderen te vermaken. Dat kan ook leuk en leerzaam zijn, maar toch is lezen uit een papieren boek erg goed voor de ontwikkeling van je kind. Vind je het lastig welke boeken je dan moet kiezen? Lees hier alles over de leukste kinderboeken voor de allerkleinsten en hoe je deze boeken met hoge korting kunt bestellen.

Jouw peuter voorlezen is belangrijker dan je denkt!

Behalve dat voorlezen goed is voor de ontwikkeling van je kindje is het ook gewoon heel gezellig. Een momentje voor jullie samen, om even tot rust te komen voor het slapen gaan bijvoorbeeld. Maar helaas lezen we steeds minder vaak voor. Hoewel we er toch best even tijd voor kunnen vrijmaken, als we dat maar zouden willen.

Stichting lezen zegt het volgende over voorlezen: “Kinderen die van jongs af aan zijn voorgelezen (..) zijn taalvaardiger, begrijpen teksten beter en hebben meer succes op school dan kinderen die niet of heel weinig zijn voorgelezen”.
Dat moet toch een stok achter de deur zijn om meer voor te lezen? En als je nog niet overtuigd bent, ben je dat wel na het lezen van onze blog over waarom voorlezen goed is voor je kind.

luiers met korting banner

Welk kinderboek voor jouw kind moet je kiezen?

Er zijn enorm veel kinderboeken te koop. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee wat je moet kiezen. Ga dan eerst eens na in welke fase je kindje zit.

Voor baby’s zijn er voelboekjes, van verschillende materialen. Met flapjes die je kunt omslaan en een verstopt piepje. In deze boekjes vind je nog geen verhaaltje, maar losse plaatjes en woorden. Het begin van de woordenschat van je kindje.

Voor de peuters zijn er ook prachtige boeken te vinden. Bijvoorbeeld zoekboeken. Kan je kindje de dingen vinden die jij benoemt? Dit zijn ideale boeken voor als de spanningsboog van je kindje nog niet zo groot is. Het volgen van een verhaal duurt misschien nog te lang, maar actief met een boek bezig zijn is ook heel leerzaam.

Uiteindelijk kun je boeken kiezen die aansluiten bij de interesse van je kind. Maar ook met herkenbare verhalen, bijvoorbeeld over gezinsuitbreiding, als je kind een grote broer of zus wordt. Of over zindelijk worden.
kinderboeken abonnement boekskes

Kinderboeken abonnement

Wil je niet zelf hoeven nadenken over welke boeken je moet aanschaffen voor je kindje? Dan kun je een kinderboeken abonnement afsluiten. Voor maar €9,95 vallen er maandelijks vier kinderboeken op je deurmat. De pakketten zijn op maat samengesteld door ouders en leerkrachten.

Er wordt ook gekozen voor boeken van bekende uitgevers als Studio 100 en Disney. Heel herkenbaar voor je kind dus! Wat deze abonnementen ook zo aantrekkelijk maakt is dat ze maandelijks opzegbaar zijn. Je zit dus nergens lang aan vast zodat niets je tegenhoudt om het uit te proberen. Bovendien krijg je als lid automatisch 50% korting op de prijs van de kinderboeken in de winkel.

Kortingsactie!

Boekskes-logo Met deze gave actie kan jij ook kennismaken met de leukste kinderboeken voor de allerkleinsten. Door de kortingscode “zozwanger” in te voeren krijg je namelijk 20% korting om het pakket vrijblijvend uit te proberen! Je zit nergens aan vast, want digitaal opzeggen is een peulenschil. Al zal je kind het daar ongetwijfeld niet mee eens zijn, want deze boeken gaan zeker in de smaak vallen. 😉

De leukste kinderboeken club voor de allerkleinsten!

Yinthe mocht een maand gebruik maken van dit leuke kinderboeken abonnement. We ontvingen een pakketje met kinderboeken 4 jaar. Een heel leuk afwisselend boekenpakket. Met een sprookjesboek en een verhalenboek van Paw Patrol (met Skye, Yinthes favoriet!).
Maar ook een kleurboek van Maya de Bij. Het boek wat Yinthe helemaal geweldig vond was het piano-boek van K3. Waarmee je zelf kunt meespelen met verschillende liedjes.

Alsof ze het wisten, want mevrouw is helemaal fan van deze drie dames. De boeken vielen hier dus erg in de smaak. En zeker de afwisseling van doe- en leesboeken vond ik zelf erg leuk.

Lees ook: Een peuter leren lezen! Kan dat?

de online drogist alles voor moeder en baby banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!