Banner webinar dod

Hieronder vind je winkels en bedrijven die leuke en interessante producten en diensten aanbieden op het gebied van zwangerschap en baby's. Ze zijn zeker een bezoekje waard. Wil je zelf met je winkel op deze pagina staan vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Adverteren?

Ook deze advertentie wordt gelezen. Vaker dan u denkt. Ons blog wordt druk bezocht en uw zichtbaarheid is vele malen groter dan adverteren in een of ander magazine. Voor slechts €75 per jaar heeft u een eigen pagina. Veel goedkoper dan in een tijdschrift. Proberen?

Mio Amore Kinderwagens

Mio Amore kinderwagens kenmerken zich door een prachtig stijlvol Italiaans design dat niet alleen veilig is maar ook nog zeer handig in gebruik is. Betaalbare kwaliteit kinderwagens met een prachtig design dat je niet elke dag ziet! Nieuwsgierig geworden?

Bugaboo Kinderwagens

Al sinds 1999 is Bugaboo een pionier op het gebied van kinderwagens. Ze maken kinderwagens met een mooi ontwerp, die niet alleen duurzaam en functioneel zijn. Maar ook bedoeld voor dagelijks gebruik én om een leven lang mee te gaan. Meer weten?

Bol.com

Een kinderwagen koop je makkelijk bij Bol.com. Kinderwagens van bekende merken als Hauck, Chicco en Maxi-Cosi. Ook accessoires zoals een voetenzak, regenhoes, reiswieg vind je hier. In de baby outlet vindt je aanbiedingen van goedkope kinderwagens.

Kinderwagen kopen, waar let je op?

Ga je voor de eerste keer een kinderwagen kopen, dan zal je verstelt staan van de hoeveelheid keus die er bestaat. En waarschijnlijk ook van de prijzen. Hoe weet je nou dat je de juiste kinderwagen koopt en waar moet je op letten? Je kunt het lezen in deze blog.

Juiste kinderwagen kopen voor je baby

In de winkels zijn diverse soorten wagens verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan combiwagens, wandelwagens, buggy’s en ga maar door. Wat je keuze makkelijker gaat maken is het feit dat niet alle wagens geschikt zijn voor alle baby’s. Jonge baby’s mogen bijvoorbeeld nog niet in een wandelwagen omdat ze nog niet zelfstandig kunnen zitten. Onderstaand zie je welke wagens geschikt zijn voor welke leeftijd. 0 tot 4 jaar: Combiwagen (3-in-1), hierop kan een autozitje, gewoon zitje en een reiswieg. 9 maanden tot 4 jaar: Wandelwagen. Een wandelwagen of buggy mag nog niet bij baby’s

Praktische tips voor kinderwagen kopen

De keuze van de wagen die je neemt kan ook gebaseerd worden op je woonomgeving en je activiteiten. Ben je bijvoorbeeld van plan om veel te wandelen in het park of op het strand dan is het goed om ervoor te zorgen dat je een wagen neemt met luchtbanden. Deze banden dempen, zijn comfortabeler en minder schokgevoelig. Je kunt ook voor foambanden kiezen, dan ben je verzekerd dat je geen lekke band krijgt. Woon je in de stad? Kies dan voor een kinderwagen die goed stuurt en een kleine draaicirkel heeft. kinderwagen kopen

Reizen met auto of openbaar vervoer

Reis je veel met het openbaar vervoer? In dat geval is het handig om voor een wagen te kiezen die makkelijk in te klappen is en niet te zwaar is. Maak je meer gebruik van je auto? In dat geval is een combiwagen wellicht een goede keuze. Op combiwagens kun je autozitjes bevestigen en op die manier tover je het zitje meteen om in een wandelwagen. Dit bespaart enorm veel ruimte zodat je meer plek overhoudt voor bijvoorbeeld de boodschappen.

Tips voor kinderwagen kopen in de winkel

Als je een kinderwagen kopen gaat, ga dan altijd eerst kijken in een fysieke winkel. Eenmaal thuis kan je dan online kijken voor de beste aanbieding. Op die manier kun je de wagen uitproberen in de winkel. Voel bijvoorbeeld hoe deze rijdt en oefen samen met de verkoper het in- en uitklappen van de wagen. Probeer hierbij in te schatten of het in je auto past. Til de wagen ook een paar keer op om te bepalen of het te zwaar is of niet. Houdt hierbij je woning en manier van reizen in het achterhoofd. Het laatste waar je op kunt letten is de duwstang. Schelen jij en je partner erg veel van lengte? Dan is het handig als de duwstang verstelbaar is.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!