HOME / Shoppen / ZoZwanger adverteren

ZoZwanger adverteren

Ook deze winkel presentatie wordt gelezen. Vaker dan u denkt!
ZoZwanger is een drukbezochte website die dagelijks door duizenden vrouwen wordt bezocht. Het is niet alleen een informatieve website over zwangerschap, maar ook een blog voor vrouwen die affiniteit hebben met zwangerschap, baby's en jonge kinderen.

Een pagina als deze voor uw eigen winkel of bedrijf is goedkoper dan u denkt en kost slechts €75,- per jaar!

Online adverteren met uw eigen winkel of bedrijf

Uw zichtbaarheid en bereik is vele malen groter dan adverteren in de krant of in een of ander magazine. Bovendien is deze advertentie vele malen goedkoper dan een vermelding in een tijdschrift. Proberen? Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Andere voordelen om hier uw bedrijf te presenteren?

Naast extra naamsbekendheid en meer bezoekers naar uw eigen website heeft een eigen bedrijvenpagina op Zozwanger nog meer voordelen.
Zozwanger is een website met een hoge DA en PA waarde waardoor een link naar uw eigen website voor extra waarde in de zoekmachines zorgt. Immers een betrouwbare website als ZoZwanger verwijst naar uw eigen website.

Als u gelooft in de kracht van adverteren en u bent op zoek naar jonge gezinnen dan is Zozwanger bij uitstek geschikt om op te adverteren. Vanaf elke pagina op Zozwanger worden bezoekers doorgeleid naar deze winkel pagina en wordt uw winkel of bedrijf onder de aandacht gebracht.

Hoe werkt het: Een eigen bedrijvenpagina?

U gaat geen ingewikkeld of langdurig contract met ons aan. We spreken een eerste periode af van 12 maanden en na 12 maanden besluit u of u doorgaat met ons of niet.

De kosten bedragen dus slechts €75,- voor een heel jaar! En dat op een website met 12 tot 20.000 bezoekers per dag! Ja u leest het goed. Per dag. Dit vindt u nergens.

U mag zelf bepalen welke tekst u op deze pagina wilt weergeven. Daar bent u helemaal vrij in, maar wij kunnen u daar natuurlijk bij helpen.
Vragen? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

zozwanger bedrijvenpagina adverteren

Informatie

Zo Zwanger
Hét online blog over zwangerschap en moeder zijn dat elke dag door duizenden vrouwen gelezen wordt.
marketing@zozwanger.nl
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!