zozwanger.nl zwangerschap website nederland belgie
Wil je graag op een goedkope manier online jouw winkel promoten? Op ZoZwanger kan je voor slechts eenmalig €75,- een eigen pagina krijgen om jouw bedrijf aan onze bezoekers voor te stellen.
ZoZwanger.nl wordt dagelijks door bijna 10.000 vrouwen bezocht die misschien wel op zoek zijn naar jouw bedrijf. Zozwanger is een website gericht op jonge gezinnen en wij bieden de mogelijkheid voor winkel promotie online!

Kijk hier voor het overzicht met winkels waar jouw bedrijf ook tussen kan staan! Of bekijk deze of deze voorbeelden!

De voordelen van online winkel promotie!

Je bent ondernemer en je hebt een eigen website en bent op zoek naar manieren om jouw bedrijf online meer te laten opvallen. Wat dacht je van een eigen pagina op een website die dagelijks door duizenden vrouwen gelezen wordt?

De voordelen van deze online winkel promotie op ZoZwanger:

  • Je vergroot direct de online zichtbaarheid door te adverteren op een druk bezochte website zoals ZoZwanger.nl
  • Onze website heeft een hoge DA en PA waarde (dat zijn SEO termen) waardoor een link vanaf zozwanger.nl er voor kan zorgen dat jouw eigen website beter zal scoren in de zoekresultaten.
  • Vanaf elke blog op ZoZwanger linken wij bezoekers intern door naar onze winkel pagina waar jouw bedrijfspresentatie staat.
  • Je kunt het voor onze bezoekers extra aantrekkelijk maken door het vermelden van een speciale kortingscode die alleen voor de bezoekers van ZoZwanger geldt. Zo kan je de klant verleiden om bij jou te gaan bestellen.
  • Bezoekers kunnen direct jouw bedrijfsgegevens en Social Media kanalen bekijken.
  • Op deze manier adverteren is vele malen goedkoper dan een advertentie in een tijdschrift of magazine en het bereik is ook vele malen groter.
  • De tekst kan je helemaal zelf bepalen. Je mag de pagina aankleden met rechtenvrije foto’s.

Hoe werkt onze online winkel promotie?

Om te kunnen starten hebben wij tekst en (rechtenvrije) foto’s van jou nodig om op jouw eigen winkel pagina te plaatsen. Als je het tekstschrijven liever aan ons over laat, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zullen dan een tekst voor jouw winkel schrijven voor €15 extra, die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en waarin wij jouw bedrijf voorstellen aan onze bezoekers.

Vervolgens staat jouw eigen bedrijf op een van de drukst bezochte blogs over zwangerschap en baby’s. Je zit niet aan een ingewikkeld contract vast en mocht je de pagina weer willen verwijderen dan kan dat natuurlijk!

Interesse?

Wil je ook een eigen winkelpagina op ZoZwanger.nl, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy