winkel promotie online jonge gezinnen
Bent u op zoek naar een goedkope manier om online uw winkel te promoten?
Op Zozwanger kunt u voor slechts €75,- per jaar een eigen pagina krijgen om uw bedrijf aan onze bezoekers voor te stellen.
Zozwanger wordt dagelijks door bijna 10.000 vrouwen bezocht die misschien wel op zoek zijn naar uw bedrijf. Zo zwanger is een website gericht op jonge gezinnen en wij bieden de mogelijkheid voor winkel promotie online!

Uw voordelen van online winkel promotie

U bent ondernemer en heeft een eigen website en u bent op zoek naar manieren om uw bedrijf online meer te laten opvallen.
Wat dacht u van een eigen pagina op een blog wat dagelijks door duizenden vrouwen gelezen wordt?

De voordelen van deze winkel promotie online op Zo Zwanger:

  1. U vergroot direct uw online zichtbaarheid door te adverteren op een druk bezochte website zoals zo zwanger
  2. Onze website heeft een hoge DA en PA waarde (dat zijn seo termen) waardoor een link vanaf zozwanger er voor kan zorgen dat uw eigen website beter zal scoren in de zoekresultaten.
  3. Vanaf elke blog op ZoZwanger linken wij bezoekers intern door naar onze shoppen pagina waar uw bedrijfspresentatie staat.
  4. U kunt het voor onze bezoekers extra aantrekkelijk maken door het vermelden van een speciale kortingscode die alleen voor de bezoekers van ZoZwanger geldt. Zo kunt u de klant verleiden om bij u te gaan bestellen.
  5. Op deze manier adverteren is vele malen goedkoper dan een advertentie in een tijdschrift of magazine en het bereik is ook vele malen groter.
  6. De tekst kunt u helemaal zelf bepalen.

Een winkelpagina op zozwanger betekent ook een gratis Facebook promotie onder al onze volgers!

Hoe werkt onze online winkel promotie?

Om te kunnen starten hebben wij tekst en foto’s van u nodig om op uw eigen winkel pagina te plaatsen. Als u het tekstschrijven liever aan ons over laat dan kan dat natuurlijk ook. Wij zullen dan een tekst voor u schrijven die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines waarin wij uw bedrijf voorstellen aan onze bezoekers (geringe meerprijs).
Vervolgens staat u met u eigen bedrijf op een van de drukst bezochte blogs over zwangerschap en baby’s.

U zit niet aan een ingewikkeld contract vast en mocht u na 1 jaar er toch vanaf zien dan kan dat zonder problemen.

Interesse?

Wilt u ook een eigen winkelpagina op zozwanger vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    WinkelpaginaAndere advertentie

    Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy