HOME / Shoppen / Dreamcapture

Dreamcapture

Newborn, baby en zwangerschapsfotografie

“Een werkelijke droom vastleggen als een magisch beeld dat is wat ik graag wil en met liefde doe.” Carolien Dreamcapture.nl

Foto’s van u op uw mooist tijdens uw zwangerschap. De eerste dagen van uw kleine wondertje op een sfeervolle manier vastgelegd. Een cakesmash voor de eerste verjaardag van uw kindje, familiefoto’s en portretten. Dreamcapture.nl komt bij u thuis of op locatie en legt het met liefde en plezier voor u vast.

pasgeboren baby fotoshoot dreamcapture

Zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot is het mooist rond de 35 weken zwangerschap. U kunt ervoor kiezen om dit in een studio te doen of op locatie. Een bosrijke omgeving of het strand zijn bijvoorbeeld prachtige locaties voor een zwangerschapsshoot!

zwangerschapsfotoshoot dreamcapture

Newborn shoot

Een echte newborn shoot lukt het best en is het mooist tot ongeveer 15 dagen na de bevalling. Bent u zwanger en zou u graag een newborn shoot willen boeken, doe dit dan ruim voor de uitgerekende datum om zeker te zijn van een plek! Dreamcapture.nl reserveert dan tijd rondom de uitgerekende datum en dan maken we na de geboorte van uw wonder een definitieve afspraak. Boek nu een newbornshoot middels het contactformulier op de website www.dreamcapture.nl of via onze Facebookpagina middels een privébericht.

dreamcapture newborn fotoshoot

Hopelijk tot ziens, dan maken we van een gezellige, bijzondere dag een blijvende herinnering!

Voor een uitgebreid portfolio verwijs ik u door naar mijn website, Instagram of Facebook.

Informatie

Afspraak mogelijk via mail, telefoon of facebook. Mijn werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.
info@dreamcapture.nl
06-52145734
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!