header luiers van pampers met 50% korting
Nieuws

Op vakantie met een newborn? Kies voor een newborn boerderij!

Voor het eerst op vakantie met een newborn? De ene ouder vindt het enorm spannend, maar de ander draait zijn hand er niet voor om. Toch kan met een kleine baby op vakantie gaan best een uitdaging zijn. Zelfs als je in Nederland blijft. Maar als je voor de juiste locatie en vooral accommodatie kiest, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker!

cheezzbaby banner

Op vakantie met een newborn in Nederland

De kinderwagen, een campingbedje, draagzak, luiers, flesjes, kleertjes, knuffels en hydrofiele doeken. Met een newborn op vakantie gaan, zorgt voor heel wat meer bagage.

Gelukkig zijn er vakantiehuisjes die speciaal zijn ingericht voor het meenemen van een baby, zoals de Newborn boerderij in het Hof van Saksen. Dit huisje beschikt over alles wat je nodig hebt voor jouw kindje. Hierdoor hoef je zelf niet alles mee te nemen. Laat de vakantie maar beginnen!
Newborn boerderij: alles wat je nodig hebt!

De Newborn boerderij op het Hof van Saksen is een 4-persoons kinderbungalow die beschikt over alle mogelijke voorzieningen die je nodig hebt als kersverse ouder. Denk aan een eye-catching hangwieg en een schommelstoel om heerlijk met jouw kindje in te zitten.

Verder beschikt het huisje over onder andere een videobabyfoon, flessenwarmer, commode, aankleedkussen en luieremmer. Je hebt hier misschien nog wel meer voorzieningen dan thuis! De kans dat je helemaal niet meer naar huis wil, is dus best aanwezig. Alle ingrediënten voor een relaxte vakantie met een newborn zijn aanwezig. En de eerste vakantie met je baby is er best een om te onthouden!

Maar er is niet alleen rekening gehouden met jouw newborn baby. Ook aan het broertje of zusje is gedacht: zij kunnen heerlijk slapen in het juniorbed, zitten in de kinderstoel of spelen met het speelgoed. Het huisje is compleet veilig gemaakt door onder andere kindveilige stopcontacten en een traphekje.

op vakantie met baby in nederland naar newborn boerderij

Waar ligt Hof van Saksen?

Het gezinsvriendelijke vakantiepark Hof van Saksen ligt vlakbij Rolde, aan de zoom van de Drentse Hondsrug. Het park is omringd door prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Je kunt bijvoorbeeld een bakfiets huren zodat de baby ook mee kan op pad! In Drenthe vind je ook leuke steden, zoals Assen en Hoogeveen. Of breng een bezoek aan Wildlands in Emmen. Maar ook op het park zelf is genoeg te beleven. Als je kiest voor de Newborn boerderij weet je zeker dat je samen met je gezin geniet van een ontspannen vakantie.

prenatal banner weekaanbiedingen

Voorzieningen op het park

Op het park vind je heel veel voorzieningen, zoals diverse restaurants, een luxe Spa & Wellness en een zwembad met zowel een wildwaterbaan als waterglijbaan. In het zwembad kan je ook rustig met de baby gaan zwemmen, het water is er lekker warm.

Wil je wat lekkers in huis halen? Boodschappen haal je makkelijk bij de supermarkt op het park.
Ook grotere kinderen hoeven zich niet te vervelen: zij kunnen onder andere trampoline springen en klimmen en klauteren in het indoorspeelparadijs. Verder zijn er ook Kinder Academies, waar kinderen bijvoorbeeld kunnen leren om een knuffel te maken of archeologische vondsten te doen.

Op vakantie met een newborn hoeft niet te betekenen dat je de hele tijd opgesloten zit in je (prachtige) boerderij. Wil je een avond samen genieten van een diner of bezoekje aan de sauna? Dan kan je zelfs gebruik maken van de professionele oppasservice.

Maar ook uit eten gaan met kleine kinderen is hier geen enkel probleem. Er is een kinderspeelhoek en een echte kindermenukaart! Je hoeft dus echt niet te stressen als je voor het eerst met je newborn op vakantie gaat, geniet er vooral lekker van!
Tip: Lees ook onze review van vakantiepark Molenwaard!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019