Loulouka banner
Baby

Kijktip: Babies een nieuwe serie op Netflix!

Babies is een 6-delige Netflix docu serie waarin 15 families over de hele wereld worden gevolgd tijdens de eerste 12 maanden van het leven van een baby. Alles komt in deze Netflix serie aan bod, vanaf de geboorte tot aan het moment dat de eerste stapjes gezet worden. Je zal zien dat baby’s complexer zijn dan we in eerste instantie dachten. Daarom voorspellen we dat dit een veelbesproken serie zal zijn waar iedereen op het werk het op maandagochtend over zal hebben. Of je nu kinderen hebt of niet.

luierkorting op pampers banner

Babies trailer

De trailer geeft een voorproefje van alle schattigheid die je kan verwachten en – laten we eerlijk zijn – de verbazingwekkende dingen die je als kijker gaat leren over ‘Babies’.

Neflix serie Babies

Het is een wetenschappelijke docu serie die van dichtbij laat zien hoe baby’s tijdens het eerste jaar het leven ontdekken. Het is net alsof je een baby ziet opgroeien zonder dat je zelf de luiers hoeft te kopen.
netflix serie over baby
Onderzoekers en wetenschappers geven in 6 afleveringen van 1 uur inzicht in:

 1. Liefde.
  Over het ontstaan van de emotionele band tussen ouder en kind.
 2. banner babypark sale
 3. De eerste hapjes.
  Onderzoekers laten zien dat kinderen zijn wat ze eten, over de effecten van moedermelk, ijzer en microben.
 4. Kruipen.
  Je ziet dat kruipen veel meer is dan de overgang tussen liggen en lopen.

 5. De eerste woordjes.
  Experts onderzoeken in deze aflevering van Babies het ritme en de stroom van taal en hoe baby’s zich de cadans van taal al eigen maken voordat ze kunnen praten.
 6. Slapen.
  Onderzoekers bestuderen slaap, een dynamische tijd voor baby’s, met studies naar stuiptrekkingen, apps en dutjes.
 7. De eerste stapjes.
  Wetenschappers kijken hoe lopen de wereld voor een baby verandert en vertellen wat ze hebben ontdekt over neonatale reflexen, de ontwikkeling van het skelet en praten.

Ben je net zo enthousiast geworden als ons? Dan kan je de serie Babies vanaf 21 februari 2020 hier kijken, tenminste als je een Netflix account hebt.

zwitsal 50p korting banner
vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!