“babydeals
Nieuws

Handige babyspullen: 10 slimme producten voor in huis!

Wanneer er een baby op komst is zal je veel tijd doorbrengen in de bekende babyzaken. Daar vind je babybedjes, autozitjes, flessenwarmers en allerlei andere spullen waar je nooit eerder bij stil hebt gestaan, maar die je binnenkort gaat gebruiken. De meeste producten zijn bekend en staan in alle babyuitzet lijstjes vermeld. Maar er zijn ook een aantal (baby)spullen die eigenlijk niets te maken hebben met baby’s, maar de kersverse ouders wel enorm zullen helpen. Hier zijn tien slimme producten voor in huis waar je iedere ouder gelukkig mee maakt!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

10 Slimme producten voor in huis voor alle ouders!

 1. Smart home systeem

  Om te beginnen installeer je een domotica systeem in je huis. Huisautomatisering is helemaal van deze tijd en voor iedereen geschikt. Door een smart home systeem te installeren kan je veel taken uit handen geven. En met een baby in je armen heb je altijd handen te kort!

 2. Geautomatiseerde verwarming

  In de eerste maanden moet er een constante temperatuur in huis zijn voor de pasgeboren baby om hem te laten wennen aan het leven buiten de buik. Met een slimme thermostaat hoef je niet zelf de temperatuur in de gaten te houden, en door de uitgekiende verwarming zal je ook wat minder schrikken van de energierekening. Er zijn zelfs slimme knoppen waarmee je iedere kamer in huis apart kunt regelen.

 3. Gekleurde LED verlichting

  Lampen met dimmer zijn al erg fijn, met meerdere kleuren wordt het helemaal een feest! Door met koel licht (blauwig) en warm licht (gelig) te variëren kan je alle gezinsleden een aangenaam slaapritme geven. Met multicolor lampen kan je voor jezelf en het kind op ieder moment een fijne sfeer maken.

 4. Speakers met spraakassistent

  Je weet vast al dat er slimme speakers zijn zoals de Google Home en de Amazon Alexa. Wist je dat je ook slaapliedjes en verhaaltjes kunt laten spelen? Wanneer je tijdens de luier verschonen een handsfree gesprek kunt voeren of je favoriete Spotify playlist wilt activeren zal de slimme speaker trouw naar je luisteren.

 5. Actuele aanbiedingen bij onze partners:
  folder prenatal
  folder about you
  folder hema
  folder deonlinedrogist
  folder kleertjes
  folder mamalicious
 6. Bewegingssensoren

  Je hebt vast al gemerkt dat deze slimme producten voor in huis letterlijk werk uit handen nemen. Maar met losse bewegingssensoren binnen een domotica opstelling kan je nog veel meer zaken handsfree maken. Denk aan lampen die automatisch aangaan zodra je de kamer binnenloopt, of een signaal wanneer jouw baby op een onbewaakt moment aan het rollen of kruipen gaat.

 7. smarthome baby spullen voor in huis

 8. Camerabewaking

  Naast de bekende babyfoons kan je ook kiezen voor een echt camerasysteem thuis. Een IP camera die normaal gesproken voor camerabewaking gebruikt wordt kan ook de baby in de gaten houden. Buiten biedt een beveiligingscamera ook een verhoogd gevoel van veiligheid, want je hebt echt geen tijd meer om in de avond de straat buiten in de gaten te houden.

 9. Automatische gordijnen

  Dit is ook een van die slimme producten voor in huis die je kunt koppelen aan de smart home. Laat automatisch gordijnen openen en sluiten op een specifieke tijd, wanneer het licht of donker wordt. Of gewoon wanneer je gezellig met het gezin op de bank zit en niet op wilt staan. Over een paar jaar zal je blij zijn zonder gevaarlijke koordjes van een rolgordijn of chocolade vingers op de overgordijnen.

 10. Rookmelders

  Deze apparaten had je al in huis moeten hebben, of misschien zijn ze aan vervanging toe. Wist je dat de filter slechts een beperkt aantal jaren meegaat, los van de batterijen? Een slimme rookmelder kan je ook weer koppelen aan je smart home, zo kan je bijvoorbeeld de lampen aan laten springen of de deuren laten ontgrendelen.

 11. Heetwaterkraan

  Met die hoeveelheid afwas, flessen, spenen en andere zaken kan je een kokend waterkraan goed gebruiken. Gevaarlijk? Uiteraard kan een baby nog niet bij de kraan, daarnaast werken deze apparaten op basis van een speciale druppelstraal die water zo diffuus maakt dat verbranden (voor oudere kinderen en volwassenen) in principe onmogelijk is. Ook zal er een veiligheidsknop op zitten om nieuwsgierige kleuters een halt toe te roepen. Koken gaat veel sneller als je snel kokend water bij de hand hebt.

 12. Inductiekookplaat

  Nog een handige toevoeging aan de keuken. Inductiekookplaten werken op elektriciteit, dat komt al goed uit bij de aankomende energietransitie en zonnepanelen op het dak. Daarnaast wordt het oppervlak niet heet zonder pan, en koelt de plaat daarna snel af. Dit is veilig voor kinderen én voor slaperige ouders die van vermoeidheid kunnen vergeten dat het gas aan staat.

Slimme babyspullen voor ouders

Je ziet, de meeste babyspullen die je zullen helpen zijn juist voor de ouders bedoeld. Want jullie zullen vele slapeloze nachten doormaken en vermoeid raken, met als hoofddoel te zorgen voor dat lieve kind.
Bespaar tijd en moeite met deze slimme producten voor in huis en laat jouw woning de andere zaakjes opknappen met domotica. Ook wanneer jouw kinderen opgroeien zal het hele gezin er veel plezier aan beleven. Om van je huis een smart home te maken moet je bij Shop Somfy zijn!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!