ZoZwanger is dé online bron voor iedereen die zwanger worden wil, zwanger is of jonge kinderen heeft en op zoek is naar betrouwbare informatie. Onze website heeft een hoop geschiedenis en is al sinds 2007 actief op het gebied van zwangerschap.

Kleine terugblik

In april 2017 heeft Zo Zwanger een make-over gehad en is compleet vernieuwd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Want in de eerste 6 maanden met de nieuwe lay-out hadden we al 1 miljoen gelezen pagina’s en inmiddels zijn dat er ruim 16 miljoen! The sky is the limit! Dagelijks lezen meer dan 10 duizend vrouwen (en een enkele man) onze zwangerschapswebsite en we zijn niet meer weg te denken van de eerste pagina in de zoekresultaten van Google.
over zozwanger.nl en het team
Wij proberen de website aantrekkelijk te maken voor al onze lezers en bezoekers door vooral te voorzien in de behoefte naar betrouwbare informatie over zwangerschap en baby’s. Daarom werken wij samen met experts die hun kennis delen op de website van Zo Zwanger. Elke dag publiceren we nieuwe artikels en inmiddels staan er al meer dan 1500 blogs op Zozwanger.

De mensen achter zozwanger

Het vaste team van Zo Zwanger bestaat uit zes personen die dagelijks met de website bezig zijn. Naast onze schrijvers Janneke en Roos hebben we een hoofd- en eindredacteur met medische achtergrond en onze eigen SEO en Wordpress specialisten. Dit team bestaat uit Jerry Maessen, Sandy Bakker, Arno Ebben en Annemarie Ebben.

Ook lezers versterken regelmatig ons team door te schrijven over hun zwangerschap en door het schrijven van bevallingsverhalen.

Staan er onjuistheden op Zozwanger?

Met grote zorgvuldigheid proberen we de teksten die je leest op zozwanger.nl up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat de informatie die je leest ook daadwerkelijk juist is. Echter, het is altijd mogelijk dat door wijzigingen in de regels er toch onjuistheden op onze website staan.

Mocht je ondanks onze zorgvuldigheid toch een fout ontdekken dan stellen wij dit zeer op prijs dat je dit aan ons meldt. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Elke melding die leidt tot een aanpassing van het artikel belonen wij met een cadeaubon voor een baby fotografiecursus! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de informatie op zozwanger.nl betrouwbaar blijft.
cadeaubon cheezzbaby
Disclaimer: Zozwanger.nl geeft geen medisch advies en is daartoe ook niet bevoegd. Wij adviseren in onze teksten om ten alle tijden contact op te nemen met jouw huisarts voor medische hulp en advies. De informatie op de website is slechts bedoeld als achtergrond informatie.

Ben je zwanger, moeder of heb je een medische achtergrond?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op een leuke en informatieve manier kunnen schrijven. Vind je het leuk om jouw ervaringen met anderen te delen? Meld je dan aan en stuur ons een bericht.
Wil je gewoon eenmalig een ervaringsverhaal met ons en onze lezers delen? Ook dat kan. Laat het ons weten en dan staat jouw verhaal binnenkort online.

Wil je adverteren op onze zwangerschapswebsite? Of een relevant artikel schrijven om je eigen website te promoten? Neem dan ook contact op.


    Aanmelden als schrijverAdverterenSEO Artikel

    Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy