zorgbanner2021
Nieuws

De leukste adventskalenders voor kleine kinderen!

De donkere dagen voor kerst komen er weer langzaam aan. Maar niet alleen de donkere dagen, ook de feestdagen! Vooral voor kinderen een spannende tijd waarin heel veel drukte en heel veel leuks zit. Maar voor kleine kinderen is het ook lastig om te begrijpen wanneer het feest is en wanneer nog niet. Dan is een adventskalender geweldig! Hiermee tel je de dagen af tot kerst, maar wat zijn de leukste adventskalenders voor kleine kinderen?

unitedconsumer zorgbanner

Wat is een adventskalender?

Simpel gezegd is een adventskalender een aftelkalender tot kerst. Hij bestaat meestal uit 24 vakjes, luikjes of doosjes. Het eerste vakje maak je dus open op 1 december, zodat je op 24 december het laatste luikje open kunt maken. Je kunt dus iedere dag samen met je kindje een vakje open maken en zo ben je iedere dag een beetje dichter bij kerst.

Er zijn veel verschillende soorten adventskalenders, de meeste zijn gevuld met chocolaatjes. Maar ze zijn er tegenwoordig ook met speelgoed en zelfs met make-up, of zelfs bier. Niet geschikt voor kinderen uiteraard, maar wel voor je partner of beste vriendin.
Een adventskalender zelf maken

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een adventskalender te maken. Hier zijn zelfs kant en klare lege doosjes voor te koop die je kunt vullen met kleine cadeautjes, snoepjes of iets lekkers. Zo kan jij de perfecte en voor jou beste adventskalender samenstellen met allemaal spulletjes waar jouw peuter blij van wordt.
hoe adventskalender zelf maken

De 10 leukste adventskalenders voor kleine kinderen!

 1. Playmobil Christmas Adventskalender “Speelgoedwinkel’

  Playmobil is een beetje oppassen met kleine kindjes, in verband met de kleine stukjes die erbij zitten. Maar deze speelgoedwinkel is wel erg leuk.

 2. Fidget Toys Adventskalender

  Een adventskalender vol met leuke speeltjes voor kinderen vanaf 3 jaar. De speeltjes zijn onder andere de hippe pop-it, maar nog veel meer wat de fijne motoriek van je kindje helpt ontwikkelen.

 3. de online drogist alles voor moeder en baby banner
 4. Barbie Adventskalender

  Een echte Barbiepop met heel veel accessoires. Hier gaan veel kleine meisjes heel erg blij van worden.

 5. Kess – Mochi Squishy Adventskalender

  Squishy’s zijn poppetjes waar je in kunt knijpen en mee kunt prutsen. Kleine kinderen kunnen dit vaak uren lang volhouden. Na deze kalender heeft je kindje er maar liefst 24 verzameld!

 6. Look-O-Look Adventskalender

  Iedere dag iets lekkers! Hier wordt elk kind gelukkig van.

 7. Playmobil 1.2.3. Adventskalender

  Kerstmis in het dierenbos, een adventskalender die perfect is voor de allerkleinsten. Deze kalender is geschikt voor een dreumes vanaf 1 jaar.

 8. Smarties Adventskalender

  De meeste kinderen zijn dol op smarties. Deze kalender heeft iedere dag iets lekkers, met op dag 24 een extra grote verrassing!

 9. Zapf Creation Baby Born Adventskalender

  Wil je echt uitpakken en heb je thuis een echte poppenmoeder of vader? Dan is deze kalender helemaal geweldig. Met allemaal mooie kleren en accessoires voor Baby Born.

 10. Haribo Adventskalender

  “Haribo macht kinder fro!” Meer uitleg is niet nodig.

 11. Cars 3 Adventskalender

  Leuke adventskalender voor de kleine autoliefhebbers onder ons. Achter elk klepje schuilt een klein autootje waarmee je kindje grote avonturen kan naspelen.

Een adventskalender is er dus in heel veel soorten en maten. Met speelgoed, snoepjes of chocolaatjes. Maar je kunt er ook zelf eentje maken zodat je zeker weet dat hij geschikt is voor je kindje. Hebben jullie al zin in de feestdagen?

Lees ook: Tips om kerst te vieren met een babybanner stamcelbank 1

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!