Bent u op zoek naar een goedkope manier om te adverteren en om online uw bedrijf te promoten?
Op Zozwanger kunt u al vanaf €45,- per maand een banner positie op onze home pagina krijgen om uw bedrijf of product bij onze bezoekers onder de aandacht te brengen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de banner advertentie positie aan de bovenzijde van zozwanger te krijgen, dit kan vanaf €95,- per week en uw advertentie wordt dan op elke pagina getoond. Dit zijn meer dan 90.000 weergaven van uw banner advertentie per week.

Zozwanger wordt dagelijks door bijna 10.000 vrouwen bezocht die misschien wel op zoek zijn naar uw bedrijf of product. Zo zwanger is een website gericht op jonge gezinnen en wij bieden sinds kort ook de mogelijkheid om uw winkel te promoten met een aparte winkelpagina op zozwanger!

Uw voordelen van adverteren met een banner op onze website

U bent ondernemer en heeft een eigen website en u bent op zoek naar manieren om uw bedrijf online meer te laten opvallen.
Wat dacht u van een eigen banner advertentie op een blog wat dagelijks door duizenden vrouwen gelezen wordt?

De voordelen van deze banner advertentie op Zo Zwanger:

  1. U vergroot direct uw online zichtbaarheid door te adverteren op een druk bezochte website zoals zo zwanger
  2. Onze website heeft een hoge DA en PA waarde (dat zijn seo termen) waardoor een link vanaf zozwanger er voor kan zorgen dat uw eigen website beter zal scoren in de zoekresultaten.
  3. Vanaf elke blog op ZoZwanger linken wij bezoekers intern door naar onze home pagina waar uw banner staat.
  4. U kunt het voor onze bezoekers extra aantrekkelijk maken door het vermelden van een speciale kortingscode die alleen voor de bezoekers van ZoZwanger geldt. Zo kunt u de klant verleiden om bij u te gaan bestellen.
  5. Op deze manier adverteren is vele malen goedkoper dan een advertentie in een tijdschrift of magazine en het bereik is ook vele malen groter.
  6. De banner kunt u helemaal zelf op maat laten ontwerpen of wij kunnen dat voor u doen tegen een kleine vergoeding.

Hoe werkt een banner advertentie op zozwanger?

Om te kunnen starten hebben wij een banner en link van u nodig om op de voorpagina of in de header te plaatsen.

Vervolgens staat u met u eigen bedrijf op de home pagina of, met de header advertentie zelfs op, elke pagina van een van de drukst bezochte blogs over zwangerschap en baby’s.

U zit niet aan een ingewikkeld contract vast en mocht u na 1 maand er toch vanaf zien om verder te gaan dan kan dat zonder problemen.

Interesse?

Wilt u ook een eigen banner advertentie op zozwanger vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Header bannervoorpagina bannerAndere advertentie

Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy