HOME / Shoppen / Spruit baby en peuter voeding

Spruit baby en peuter voeding

Wil jij ook het allerbeste voor jouw kind? Denk dan een aan Spruit baby en peutervoeding. Elke maand de lekkerste en gezondste maaltijden, zo bij jou thuis bezorgd. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Hoe werkt Spruit maaltijdservice?

Spruit maakt de lekkerste maaltijden en gelooft dat dit alleen kan met de beste ingrediënten. spruit babyvoedingZodra jouw Spruit 4 maanden oud is kan je bij Spruit maaltijden bestellen. Voor elke leeftijdscategorie hebben ze een eigen menu. Elke maand weer anders en daardoor leert jouw kleine alvast wennen aan alle verschillende smaken die er zijn.
En altijd: 100% vers, gegarandeerd!

Van gladde zachte groentepurees tot maaltijden met een grovere structuur. Door te variëren met ingrediënten raakt jouw peuter gewend aan verschillende smaken.
De maaltijden van Spruit worden met zorg bereid en altijd zonder kunstmatige geur en smaakstoffen en zonder toegevoegde suiker. Zo vindt je ook nooit koemelk, eieren, sojabonen en schaaldieren in hun maaltijden om rekening te houden met de verschillende allergieën.

Spruit uitproberen?

Wil je spruit uitproberen? Bestel dan een proefbox door naar hun website te gaan en ervaar het gemak en luxe van vers bereide gezonde maaltijden voor jouw Spruit.

verse babyvoeding online bestellen

Informatie

SPRUIT Foods B.V
Legmeerplein 26 HS
1058 NL AMSTERDAM
info@eetspruit.nl
06-24876939
vadersschapsverlof 2019