“header
Mamma

17 juni vaderdag: Tijd om kersverse papa te verrassen met deze kadotips

Als kersverse papa en mama staat jullie leven ineens grotendeels in het teken van de kleine. Samen genieten jullie van wat jullie voor moois op de wereld hebben gezet, en zo hoort dat ook als ouders. Maar wat je als ouders niet moet vergeten is jezelf en elkaar. En daarom zijn Moederdag (dit jaar was dat op 13 mei) en Vaderdag (zondag 17 juni) mooie momenten om elkaar als papa en mama te waarderen. Wat leuke, originele kadotips voor jouw mannetje, die nu voor het eerst papa is. Daar gaan we!

Kleding mama About you SALE banner

Kadotips voor vaderdag, voor de kersverse papa!

  • Happy Socks!

    Helemaal hip anno nu. Happy socks! Vrolijke, kleurrijke maar vooral hippe sokken voor eigentijdse mannen. Past dat bij die van jou? Dan is dit absoluut een leuk idee. Vind je het idee van sokken geven wat saai? Mooie boxershorts of shirtjes kan natuurlijk ook altijd. Van kleding wordt iedere man blij!

  • Vuurkorf

    Welke man houdt nu niet van fikkie steken? Hebben jullie een tuin? Koop dan een vuurschaal of vuurkorf voor in de tuin. Echt een mannending en je hebt er zelf ook nog wat aan zo nu en dan. Lekker warm en hartstikke gezellig. Waar je ze kan vinden? Kijk bijvoorbeeld eens bij Kwantum.

  • Kleertjes.com korting banner
  • Een BBQ

    Een barbecue. Ook een écht mannending. Net als vuurkorven. Houd jouw man van gezellig in de tuin eten? En lekker bakken en braden? Koop dan een mooie BBQ! Vind je een Green Egg te duur? Bij winkels als Xenos of zelfs Lidl verkopen ze regelmatig replica’s. Net zo mooi, maar veel minder duur!

All time favourite kadotips voor hem

Zit hét cadeau voor jouw kersverse papa er niet tussen en heb je zelf ook al je hersenen gekraakt? Geef dan gewoon een all-time favourite cadeau. Daarmee bedoelen we een scheerset, een parfummetje, een lekkere douchegel, een mooi bierpakket, bierglazen van zijn favoriete biermerk, enzovoorts. Niet heel origineel, maar wel altijd goed.

Het gaat uiteindelijk om het gebaar. Klinkt cliché, maar is natuurlijk wel echt waar!

Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!