zozwanger adverteren
Baby Borstvoeding

Trucje gaat viral! Hoe kan je de pijn verzachten als je baby tandjes krijgt?

Als je baby tandjes krijgt kan hij of zij daar veel last van hebben. Naast veel kwijlen zijn de meeste baby’s ook huilerig omdat het pijnlijk kan zijn. Maar hoe kan je nou de pijn verzachten als je baby tandjes krijgt?
Nou Tasia Blackwell heeft iets bedacht en ze plaatste haar filmpje op Facebook. Haar trucje om de pijn te verzachten bij doorkomende tandjes ging viral en werd bijna 24 miljoen keer bekeken.Hoe kan je de pijn verzachten als je baby tandjes krijgt?

Haar oplossing is simpel maar geniaal bedacht. Zeker met het mooie weer opkomst is het niet alleen effectief maar ook nog lekker (voor de baby). Wat is haar geheim?
Ze kolft haar moedermelk en ze maakt er ijslolly’s van voor haar baby! Elke keer als ze denkt dat haar baby last heeft van doorkomende tandjes geeft ze hem een “milksicle” ijslolly. Ze schrijft: “Hij is er dol op en het helpt de pijn te verzachten en zijn buikje te vullen!”

Hieronder vind je het filmpje waarin je kan zien hoe haar zoon van de ijslolly, gemaakt van moedermelk, geniet. De video staat net iets meer dan 1 week online en is al bijna 24 miljoen keer bekeken op Facebook.Moedermelk bewaren

De ingevroren en afgekolfde moedermelk bewaart Tasia in de vriezer. Je kan zien dat ze de zakjes voorzien heeft van een datum. Wel zo handig!
Gekolfde melk is een paar dagen houdbaar in de koelkast en wel tot 6 maanden in de vriezer. Lees hier alles over kolven.

Er is trouwens nog een moeder die net een melkfabriek is en al haar afgekolfde melk in de vriezer bewaard. Dan gaat het net om een paar liter moedermelk, nee zij heeft een vriezer vol met honderden liters afgekolfde melk thuis liggen.
Nieuwsgierig? Lees dan deze blog over deze moeder is net een melkfabriek.

baby ijslolly moedermelk

(Bron: Facebook) Wel opletten dat je je niet vergist…

vadersschapsverlof 2019