luieraanbiedingen header

Hieronder vind je winkels en bedrijven die leuke en interessante producten en diensten aanbieden op het gebied van zwangerschap en baby's. Ze zijn zeker een bezoekje waard. Wil je zelf met je winkel op deze pagina staan vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Adverteren?

Ook deze advertentie wordt gelezen. Vaker dan u denkt. Ons blog wordt druk bezocht en uw zichtbaarheid is vele malen groter dan adverteren in een of ander magazine. Voor slechts eenmalig €75, heeft u een eigen pagina. Veel goedkoper dan in een tijdschrift. Proberen?

Op en Top Zwanger

Op zoek naar een winkel met sexy en comfortabele zwangerschaps en voedings ondermode of badmode? Met een uitgebreide collectie in alle maten met 60 dagen retour termijn! Kijk eens bij OpenTopzwanger!

Positielingerie

Bij Positielingerie.nl vind je een grote collectie zwangerschap lingerie, nachtkleding en positiebadmode voor de zwangere vrouw. Ook kan je er slagen voor lingerie voor de borstvoedingsperiode. Snelle levering en persoonlijke service.

Zwangerschapskleding kopen

Zwanger zijn is eigenlijk een groot wonder. Een wonder waar je heel erg trots op mag zijn. Veel vrouwen proberen hun zwangere buik te verhullen met on-charmante en wijde kleding, maar waarom zou je dat eigenlijk doen? Tegenwoordig is er ontzettend veel leuke zwangerschapskleding verkrijgbaar. Je zwangerschap hoort geen periode te zijn waarbij je jezelf lomp en onaantrekkelijk voelt. Zeker niet gezien het feit dat je ook met zwangerschapskleding er heel vrouwelijk, charmant en stralend uit kunt zien. Lees hier onze tips voor zwangerschapskleding kopen.

Begin op tijd met zwangerschapskleding kopen

Hoe langer je jouw gewone kleding draagt, hoe on-charmanter het eruit gaat zien. Kleding die eigenlijk te klein is, zit namelijk nooit mooi. Daarbij rek je de kleding steeds verder uit zodat je het na de zwangerschap niet meer aan kunt. Begin dus op tijd met zwangerschapskleding kopen omdat het een stuk mooier zit. Daarnaast heb je er ook veel langer plezier van. Als je positiekleding koopt kun je gewoon dezelfde maat nemen als je confectiemaat. zwangerschapskleding kopen positiekleding aanbieding

Durf kleur te dragen en jezelf te laten zien

Je zwangere buik is absoluut niet iets om jezelf voor te schamen. Verstop het dus niet onder wijde kleding, maar laat je buik zien en durf jezelf sexy te voelen. Dit kun je het beste doen door gewoon zwangerschapskleding te kopen en niet kleding die een maatje groter is dan je originele kledingmaat. Positiekleding is erop gemaakt om mooi aan te sluiten en extra stretch te hebben op de plekken waar je het nodig hebt zoals je buik en je borsten. Een voordeel van zwanger zijn is dat je een mooi decolleté hebt, deze mag je dus best laten zien. Probeer daarnaast jezelf niet te verstoppen door donkere of neutrale kleuren te dragen. Breng wat kleur in je kleding en maak je outfit af met een vestje in een neutrale kleur. Het kan voorkomen dat je jezelf op sommige dagen allesbehalve fleurig voelt. Maar met wat kleur in je kleding, kun je jezelf al snel iets beter voelen.

Denk aan de seizoenen en de basics

Wil je het liefst in één keer alle zwangerschapskleding kopen? Dat lijkt misschien praktisch, maar in werkelijkheid is dat niet het geval. Je weet namelijk niet hoe je lijf gaat veranderen. Sommige vrouwen behouden hun confectiemaat en krijgen alleen een dikkere buik. Maar het kan ook voorkomen dat je aankomt of juist afvalt. Koop de positiekleding dus per trimester en let ook op de seizoenen. Kledingstukken die je het gehele jaar door kunt dragen zijn jurken en shirtjes met driekwart mouw en rokjes. Zorg er ook voor dat je de basics binnen hebt die relatief goedkoop zijn. Zoals een (spijker)broek, een veelzijdige zwangerschapsjurk, wat basic shirts en een zwarte broek. Je kunt je outfit meer pit en kleur geven door accessoires zoals sjaals, riemen en sieraden.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!