banner cheezzbaby 728x200
Nieuws

Moederdag cadeautips voor vaders!

Als je vrouw of vriendin de moeder van jouw kindje is, wil je haar waarschijnlijk wel eens extra in de watten leggen. En wat is daar nu een betere gelegenheid voor dan Moederdag. Je vind hier de leukste Moederdag cadeautips voor vaders!

hema rompers

Waarom een moederdagcadeau?

Je bent misschien gewend om je eigen moeder ieder jaar een bosje bloemen of een geurtje te geven op Moederdag. Maar waarom zou je de moeder van je kinderen een cadeautje geven? Het is toch MOEDERdag?

Dat je als vader samen met de kinderen voor een cadeautje zorgt is logisch, maar het is ook best leuk om zelf een cadeautje aan je partner te geven. Om haar te laten zien hoe trots je op haar bent en hoe goed ze het doet als moeder. Want dat vindt ze hartstikke leuk om te horen, vooral omdat ze waarschijnlijk best onzeker is, ook al merk jij daar niet altijd iets van.
Top tien Moederdag cadeautips voor vaders!

 1. Een dagje vrij! Met stip op nummer een

  Stuur je partner een dagje weg. Met haar beste vriendin, haar moeder of gewoon alleen, wat zij wil. Ze hoeft geen ontbijtjes te maken voor de kinderen, of kledingsetjes klaar te leggen. Ze mag gewoon de deur uitlopen en de boel de boel laten. En ga haar dan niet bestoken met zinloze appjes over waar de billendoekjes liggen, laat haar gewoon een dag geen mama zijn.

 2. Romantisch diner

  En dat hoeft niet per se buiten de deur te zijn. Maak de woonkamer gezellig en ga heerlijk eten als de kindjes in bed liggen. Kook zelf, of laat sushi bezorgen, doe wat zij het lekkerst vindt.

 3. Een schoonheidsbehandeling of dagje wellness

  Houdt je vriendin ervan om lekker in de watten gelegd te worden? Stuur haar dan een dagje naar een wellness resort, of geef haar een behandeling bij de schoonheidsspecialiste cadeau.

 4. Sieraad

  Van een mooi sieraad wordt elke vrouw blij. Een paar oorbellen, een armband, ketting of een mooie ring? Kies je voor een sieraad met een betekenis, zoals een geboortesteen, of voor een mooie gegraveerde bedel, met de naam van jullie kindje(s)?

 5. nanabeebi luiertas best beoordeeld
 6. Bon van kledingwinkel

  En dan alleen voor haarzelf! Het liefst een winkel waar geen kinderkleding te koop is, om niet in de verleiding te komen. Als moeder ga je nu eenmaal sneller voor de kinderen winkelen en schiet je er zelf nog wel eens bij in. Tijd om daar als vader verandering in te brengen!

 7. Uitslapen

  Stap zelf eens je bed uit voor zij de kans krijgt als de kinderen wakker worden. Laat haar lekker liggen en neem de kindjes mee naar beneden. Kunnen jullie meteen een ontbijtje op bed voor haar maken.

 8. Geurtje of een dure crème

  Iedere moeder heeft een geurtje of beauty product dat ze heel graag wil hebben, maar nooit voor zichzelf koopt omdat ze het te duur vindt. Dus vaders!

 9. Tas

  Die mooie tas waar ze het al jaren over heeft? Of juist eens een echte tas alleen voor haar, in plaats van de luiertas die ze eigenlijk wel zat is.

 10. Bladcadeau

  Geef haar een abonnement op haar favoriete tijdschrift cadeau. Maar zorg er dan ook voor dat ze de tijd heeft (en neemt!) om erin te lezen. Geef haar een kop thee en zet haar op de bank: hup, even een uurtje niks.

 11. Een abonnement op een maaltijdbox

  Het is voor moeders vaak drama om iedere week weer een menu te bedenken waar iedereen blij van wordt. Maar er zijn veel aanbieders van maaltijdboxen die je het een stuk makkelijker maken.

Lees ook: De leukste eerste Moederdag cadeaus voor nieuwe moeders!

Maar het hoeft natuurlijk niet zo ‘moeilijk’ hoor. Veel moeders worden ook dolblij van een prachtige bos bloemen voor Moederdag, een avondje naar de bioscoop of een goede fles wijn. Ga jij je partner verrassen met een van deze Moederdag cadeautips voor vaders? Of houd je het alleen bij een cadeautje voor je eigen moeder?Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!