“babydeals
Nieuws

Hoe zorg je voor extra vitamines bij een kinderwens?

We weten allemaal dat zwanger worden helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Als je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk die positieve zwangerschapstest in je handen hebben. Wist je dat vitamines ook een rol spelen bij zwanger worden? Hoe dat zit en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de juiste vitamines binnen krijgt bij een kinderwens, lees je hier.

banner beste luchtreiniger babykamer

Welke vitamines zijn belangrijk bij een kinderwens?

Gezond eten, genoeg bewegen en veel water drinken dragen allemaal bij aan een gezonde levensstijl. En een gezonde levensstijl kan er weer voor zorgen dat je sneller zwanger wordt. Dit geldt trouwens niet alleen voor jou, maar ook voor je partner. Mannen die gezonder leven hebben gezonder sperma, wat de vruchtbaarheid uiteraard ten goede komt.

Als je graag zwanger wilt worden, is het verstandig om alvast foliumzuur en vitamine D3 te gaan slikken. Deze vitamines zijn goed voor de groei van je baby en de ontwikkeling van de placenta. Ook ondersteunen ze jouw weerstand en houden je energieniveau op peil. Omdat het bij foliumzuur ongeveer vier weken duurt voor het door je lichaam wordt opgeslagen, is het dus al verstandig om dit te gaan slikken voordat je zwanger bent.
yummygums mommy

De vegan multivitamine lijkt net een snoepje

Een simpele manier om je gezondheid op peil te houden is door elke dag vitamines in te nemen. Maar wat nou als je vegan leeft? Dan kan je niet zomaar klakkeloos alle vitaminepillen slikken. Want heel veel vitaminepillen bevatten dierlijke stoffen.

Gelukkig wordt hier tegenwoordig zeker rekening mee gehouden. Kijk bijvoorbeeld eens naar vegan multivitamine. Je kunt deze vitamines kopen bij Yummygums. Wat deze vegan multivitamine zo fijn maakt, is dat het geen lastige pilletjes zijn om in te nemen. Het lijken eerder snoepjes. Een lekkere smaak is er dan ook aan toegevoegd en zo wordt je gemotiveerd om het elke dag in te nemen. Helemaal fijn als je misschien al zwanger bent en last hebt van misselijkheid.
vegan multivitamine kinderen lijkt net een snoepje

Geschikt voor meerdere leeftijdsgroepen!

Je kunt multivitamine kopen bij Yummygums voor zowel ouderen als kinderen. Dus of je nu zwanger bent, gewoon aan jouw gezondheid wilt werken, of het belangrijk vindt dat je kindje alles binnen krijgt wat hij nodig heeft. Er is voor elk wat wils!

Kinderen zijn vaak niet enthousiast als ze een pilletje in moeten nemen. Het voordeel van deze vitamines is dat ze eruitzien en smaken als een snoepje, dat is dus zeker geen straf voor jouw peuter! De vegan multivitamine zullen door je kinderen als snoepjes worden gezien en hier wordt dan ook vaak naar uitgekeken. Zo weet je zeker dat je kinderen de goede vitamines binnen krijgen, maar kunnen ze er wel van genieten. En het scheelt jou een hoop drama elke dag.

banner billendoekjes waterwipes

Krijg extra vitamines binnen

Niet alleen jijzelf, maar dus ook je kinderen, krijgen door iedere dag Yummygums te eten vitamine C, B12 en D3 binnen. Dit kan absoluut geen kwaad en het stimuleert ook zeker jouw vruchtbaarheid als je een kinderwens hebt.

Doordat de vitamines makkelijk in te nemen zijn, zal je er minder tegenop zien om ze in te nemen en is het makkelijker vol te houden. Zet de Yummygums op een plek waar je ze vaker per dag tegenkomt en het zal al snel een gewoonte zijn om er eentje te nemen. Sterker nog, je moet straks nog “nee” gaan zeggen omdat je kinderen er nog wel eentje lusten.

Multivitamine kopen bij Yummygums is een goede toevoeging aan een gezonde leefstijl en het binnenkrijgen van extra vitamines bij een kinderwens. Maak er je routine van, op een vast moment van de dag. Zo hoef je er straks niet eens meer bij na te denken en weet je zeker dat het met jouw vitamines wel goed zit!

Lees ook: Waarom multivitamine voor je kind belangrijk is!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!