header luiers van pampers met 50% korting

Lichaamstherapeut en relatietherapeut

lichaamstherapeute simoneHallo, ik ben Simone Sinjorgo en ongewild kinderloos. Samen met mijn vriend en onze hond Louis woon ik in Brabant. Afscheid nemen van mijn kinderwens is een intens proces geweest. Wie ben ik als vrouw zonder kinderen? In mijn zoektocht ben ik gaan studeren: lichaamsgerichte psychotherapie. En nu begeleid ik vrouwen en stellen bij vruchtbaarheidsbehandelingen of ongewilde kinderloosheid in mijn praktijk in Vlijmen.

Zo zwanger worden lukte niet

Na mijn trouwen bleef de gewenste verwachting uit. De reden was een flinke misvorming van mijn baarmoeder en verminderde vruchtbaarheid van mijn ex. De medische wereld gaf ons hoop. Hormonen, KI, IUI en IVF volgden. Maar na 5 jaar medische mallemolen viel het doek. Dat is nu 20 jaar geleden. Het was zowel lichamelijk als mentaal een slopend proces. Mijn huwelijk, seksleven, vrienden, werk, eigenlijk alles was voor altijd veranderd. Door mijn studie en professionele hulp heb ik leren omgaan met mijn pijn en verdriet. En ik heb mijn leven een positieve wending kunnen geven waardoor ik nu anderen kan helpen met mijn ervaringen.

Mijn pijn is mijn kracht geworden

Sinds 10 jaar heb ik een eigen praktijk. Je kunt bij mij terecht voor (online) individuele, relationele begeleiding, massages en workshops. Geen verhaal is hetzelfde. Ik bied daarom uitsluitend zorg op maat. Het is mijn wens om ook het taboe op een onvervulde kinderwens te doorbreken.

Voor ZoZwanger schrijf ik regelmatig blogs over de impact en gevolgen van een onvervulde kinderwens en medische vruchtbaarheidsbehandelingen. Ik neem je mee in de wereld van lichaamstherapie. En ik geef je praktische adviezen die je direct kunt toepassen. Heb je behoefte aan rechtstreeks contact? Kijk dan op mijn website Praktijk de Diamant; lichaamstherapie bij een onvervulde kinderwens.

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!