“babydeals
Nieuws

Een veilig uitje naar het Amsterdamse Bostheater!

Zoek jij nog een leuk uitje voor in de zomervakantie? Deze zomer speelt jeugdtheater gezelschap De Toneelmakerij de voorstelling “De drie biggetjes en het wolfspak”. In het Amsterdamse Bostheater kan je deze vrolijke familie voorstelling gaan bekijken.

banner beste luchtreiniger babykamerHet verhaal van “De drie biggetjes en het wolfspak”

Je kent het sprookje van de drie biggetjes vast wel. Knor, Knar en Krul proberen op alle mogelijke manieren uit de klauwen van de boze wolf te blijven. Dit sprookje is op een moderne manier nagemaakt en zal je kindje van begin tot eind blijven boeien. Deze vrolijke familievoorstelling zit vol dans, grapjes en verkleedpartijen.
Praktische informatie voor de theater voorstelling

Het leuke aan deze voorstelling is dat het heerlijk in de open lucht wordt gespeeld. Je hoeft je niet eens te haasten, want er worden 40 voorstellingen gespeeld in de weken tot eind augustus, dus hele vakantie dus!

En het aller fijnste: het is niet nodig om een negatieve coronatest te laten zien bij binnenkomst. In het openlucht theater kan je namelijk gemakkelijk anderhalve meter afstand houden. Let er wel op dat de voorstelling niet geschikt is voor kindjes jonger dan vier jaar. Kaartjes kan je al kopen vanaf € 9,50 en de voorstelling duurt 50 minuten.

Wil jij je kindje eens een echte theatervoorstelling laten zien, maar dan lekker in de buitenlucht? Bezoek dan deze zomer de vrolijke voorstelling van De Toneelmakerij in het openluchttheater in het Amsterdamse Bostheater.

Lees ook: Leuke activiteiten om te doen met een peuter in het bos!Actuele aanbiedingen bij onze partners:
folder prenatal
folder about you
folder hema
folder deonlinedrogist
folder kleertjes
folder mamalicious

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!