banner cheezzbaby 728x200
Nieuws

Educatieve speelgoed tip voor peuters, Magibook van Vtech!

Een cadeautje kopen voor een peuter is soms niet zo gemakkelijk als het lijkt. Zeker als die peuter al broers of zussen heeft en het huis al vol ligt met allerlei speelgoed. Dan wil je graag iets geven wat leuk is, maar ook leerzaam. Dat heeft Magibook van Vtech allemaal. En hij is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen! Dus ben je op zoek naar educatief speelgoed voor een peuter? Kijk dan hier eens naar!

prenatal banner weekaanbiedingen

Waarom educatief speelgoed geven?

Natuurlijk hoeft niet al het speelgoed wat je peuter heeft educatief te zijn. Kinderen leren overal van, of iets nu educatief bedoeld is of niet. Maar bij peuters vanaf een jaar of drie merk je vaak dat ze onrustiger worden. Ze zijn soms lastig in de hand te houden, boos en driftig, of juist verdrietig.

Bij veel peuters komt het omdat ze toe zijn aan school. Ze vervelen zich zo langzamerhand thuis en zijn toe aan nieuwe uitdagingen, maar ook nieuwe gezichten om zich heen. Dan kan educatief speelgoed een uitkomst zijn. Je kunt jouw peuter ermee uitdagen en alvast een beetje voorbereiden op de basisschool die gaat komen.
Wat is de Magibook van Vtech?

Vtech is een bekend speelgoedmerk dat veel educatief speelgoed maakt. Speelgoed wat er op het eerste gezicht helemaal niet leerzaam uitziet. Zoals leuke knuffeldieren en loopwagentjes. Maar als je kindje ermee gaat spelen, zal je merken dat het toch educatief is. Die leuke knuffel zingt bijvoorbeeld het alfabet, of telt tot tien. En daar steken die kleintjes al heel van op.
VTech MagiBook educatief speelgoed
Magibook is een interactief en educatief systeem dat meegroeit en blijft uitdagen. Het is een soort ‘casette’ waar je boeken in kunt klikken. Er zit een koptelefoon bij en een soort pen. Met die pen kan je peuter op alles tikken wat hij ziet in het boek. Waarop er leuke liedjes, geluiden en muziek te horen zijn.

beste babyfoon bol.com

Waarom is het Magibook van Vtech goed educatief speelgoed voor je peuter?

Magibook van Vtech kan een belangrijke bijdrage leveren aan de eerste voorbereiding op school. Je kindje gaat op avontuur in de interactieve wereld met verschillende activiteitenboeken. Alle boeken hebben 32 bladzijdes die vol zitten met activiteiten.

Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus die dus blijven zorgen voor uitdaging voor jouw peuter. In totaal zijn er zelfs meer dan 40 activiteiten en 3000 interacties per boek! De peuter maakt op een speelse manier kennis met cijfers, dieren, vormen en kleuren. De belangrijkste basiskennis voor de kleuterschool! Magibook heeft een uitklapbaar handvat en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen. Ook handig als speelgoed voor onderweg!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens hier voor alle opties en toebehoren! Het perfecte cadeau voor de leergierige peuter!

vtech magiboek holo

Welke onderwerpen zijn er?

Magibook heeft activiteitenboeken in twee verschillende niveaus. Niveau 1 is voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Ze leren kennismaken met vormen, kleuren, cijfers, tellen, dieren, emoties en goede manieren. De volgende boeken zijn verkrijgbaar voor dit niveau:

 • Cijfers ontdekken met Scout & Violet
 • Mickey & The Roadster Racers
 • Op avontuur met vormen & kleuren
 • Wereld van babydieren
 • Peppa Pig – Samen spelen
 • Woordjes leren met vriendjes – Nederlands/Engels
 • Simba’s verrassing
 • Een dag uit het dagelijks leven

Daarnaast zijn er activiteitenboeken voor niveau 2, voor 3 tot 7 jarigen. Hier komen onder andere de dagen van de week, verkeersregels, vreemde talen, muziekinstrumenten, gereedschappen, energiebronnen en planten en dieren aan bod.

 • PJ Masks
 • Vier de seizoenen
 • Maak kennis met de wetenschap
 • De eerste schooldag
 • Ga op avontuur met Paw Patrol

Ben jij al bekend met Magibook van Vtech of met ander speelgoed van Vtech? Of koop jij gewoon speelgoed wat leuk lijkt en let je er niet per se op of het leuk educatief speelgoed is of niet?

Als je peuter toe is aan wat leerzaams en een uitdaging zoekt? Dan is deze educatieve speelgoed tip om te kiezen voor het Magibook van Vtech in ieder geval aan te raden! Ook erg leuk voor op de achterbank als je op vakantie gaat!

Lees ook: Tips voor de beste, leukste én leerzaamste YouTube kanalen voor peuters!luiers met korting banner

Meer lezen

vadersschapsverlof 2019
error: Inhoud is beschermd !!